iOS 16 detaylı pil kullanımı nasıl görülür?

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem içerisindeki pil bilgileri yeterli gelmediği için detaylı bir şekilde pil gücünü hangi uygulama ve servisin ne kadar ve ne kadar süre kullandığını görmek istiyorum. 45 dakikalık internet araştırmasında faydalı bir şey bulamadım.
Yardımcı olur musunuz?

Hocam iPhone X yükledim 16'yı çok hızlı şarj yiyor 6 dakikada 93'den 80'e indi ne yapmam lazım?

Pil kullanımının iyi olduğunu düşündüğün eski bir iOs sürümüne geç bence.

Apple'da öyle düşündüğü eski sürüme geçme diye bir şey yok. İmzaları kapatıyor Apple. Son 15 sürümü ve 16 var şu an. 15'in son sürümüne geçmekten başka çaren yok @tavuklupilavlı

16 kullanmıyorum ama pil kısmında uygulamalara tıklayınca kaç dakika ve yüzde kaç şarj kullandığını göster miyor mu?

Arkadaşlar İOS16'yı yükleyeyim mi yüklemeyeyim mi? SE 2020
Bilgisayara yedek al ardından iOs 16'yı yükle. Eğer kötü sonuçlar verirse eski sürüme geri dönersin.

İstediğim gibi detaylı göstermiyor maalesef.

3u Tools ile iPhone X için iOs 11.1 sürümüne kadar geri gidip aradaki istediğin her versiyonu yükleyebilirsin. İlla 15 yada 16 olacak diye bir zorlama yok.

Evet pil göstergesi gösteriyor fakat 16.0 güncellemesi vardı bir de 15.7 güncellemesi bir hata yapıp 16 ya direk güncelledim ilk önce 15.7yimi güncelleyecektim.

İstediğim gibi detaylı göstermiyor maalesef.

3u Tools ile iPhone X için iOs 11.1 sürümüne kadar geri gidip aradaki istediğin her versiyonu yükleyebilirsin. İlla 15 yada 16 olacak diye bir zorlama yok.

Yapacak bir şey yok, Apple o kadarını görmene izin veriyor. Tek çare jailbreak yapıp tweak yükleyerek görebilirsin. Onda da sürümüne JB yok.

Emin misin? iOS 8'den beri bu işin içindeyim. Ne gördüm ne duydum böyle bir şey? Sadece açık bularak shsh ile downgrade yapılabiliyordu. Var mı ilgili bir konu linki?

Evet pil göstergesi gösteriyor fakat 16.0 güncellemesi vardı bir de 15.7 güncellemesi bir hata yapıp 16 ya direk güncelledim ilk önce 15.7yimi güncelleyecektim.

16 dene. Beğenmezsen geri 15'e dönersin.

SE 2020'de stabil çalışıyor. Performans düşmesi, ısınma, hızlı sarj tükenimi gibi sorunlara rastlamadım. Ayrıyeten Back Tap daha da hızlı çalışıyor.

Hocam 3UTools'dan iOS 15.6.1'e döneceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…