Merhaba, sanırım iOS 16 ile Apple Pay geldi. Ama tam emin değilim, geldiyse bile bunu Papara ile nasıl kullanabiliyorum? Cüzdan uygulamasından kart eklemek istediğimde kart uygulamasından cüzdana eklememi istiyor.
Yazının güncellenmesi baya süre önce olmuş. Şuan dediğim gibi cüzdan uygulamasında kart eklemek istediğimde uygulama üzerinden eklemem yeterli gibi duruyor. Umarım gerçek bir tablo değildir. :/
Merhaba Türkiye de iki mobil ödeme serviside kullanilmiyor. Papara bir ilki yaparak samsung ve apple ile anlaşarak bu servisleri TR ye getirirse gönlümüze taht kurmuş olur.
Ben Wise ile yıllardır kullanıyorum hem iPhone da hemde Apple Watch ta. Öncelikle yurtdışında bir adrese fiziksel kart gönderiyorsunuz ardından uygulamadan o kartı dondurup sanal kart oluşturuyorsunuz ve sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsunuz.
Ben Wise ile yıllardır kullanıyorum hem iPhone da hemde Apple Watch ta. Öncelikle yurtdışında bir adrese fiziksel kart gönderiyorsunuz ardından uygulamadan o kartı dondurup sanal kart oluşturuyorsunuz ve sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsunuz.