iOS 16 ile Apple Pay geldi mi?

Kayıt olmak ve kullanmak için ekstra cebimizden ne kadar çıkıyor? Hesapladınız mı? @Taha Kerem

Kayıt olmak ve kullanmak için ekstra cebimizden ne kadar çıkıyor? Hesapladınız mı? @Taha Kerem
Sadece sanal kart oluşturabilmek için fiziksel kartı da almanız gerekiyor. Elinize ulaşması önemli değil. 137 TL kart ücreti ödedim. Onun dışında Wise TL hesabıma başka bir hesabımdan yine TL gönderiyorum. Bu şekilde herhangi bir kesinti yaşamıyorum. Tek sıkıntı kredi kartı ile ödeyemiyoruz. Be kadar atarsan o kadar harcarsın.

Herkese tekrardan selamlar,
Hesabımı doğrulamak için tüm kimlik bilgilerimi ve selfieleri yaptım ve gönderdim. Sonrasında ben kart için Kıbrıs'ı seçmiştim ancak adres doğrulamasından red yedim.
Adres çubuğunda mecbur Türkiye'yi seçtim. 100 TL gönderdim hesap bilgilerinin açılabilmesi için. Acaba bu 100 TL onay sonrasında Apple Watch'ta Wise ödeme sistemini kullanabilir miyim?

@ilkerowic @kebab man @Gardrop Fuat
Artık ümidi kesmişken bu gün posta kutumda Wise zarfını gördüm 3 aydan uzun bir süre sonra elime ulaşmış durumda. Kayıt olurken Hollanda'yı seçtim. (Telefonun bölgesi de Hollanda o günden beri) Gönderim adresine evimin adresini yazdım. Istanbul/ Turkiye yazmadım. Sadece Istanbul yazdım. Ülke seçiminden Kıbrısı seçtim. Gelmedi diye 2. kez göndertmedim bu arada. Gelirse gelir gelmezse gelmez dedim.

Galiba bir zamandan sonra doğrulama için sistemi zorlaştırdılar. Ben hesap bilgileri talep etmek için doğrulama yaptığım zaman adres bilgilerimin olduğu bir su faturası ya da elektrik faturası gibi bir şey talep ettiler. Benim adreste de Kıbrıs yazıyordu ancak adresiniz doğrulanamadı diye hata bildirmişler. Ben de normal adresimi girdim 100 TL doğrulamasını yaptım. Daha sonradan tekrar Kıbrıs seçip kart talep edeceğim bakalım

Hesabı ilk hangi ülke olarak seçtiğinize göre değişiyor diye biliyorum. Ben Hollanda olarak seçmiştim ve hiç bir şey istemediler. Tabii zamanla ek önlemler gelmiş olabilir. Bende diken üstünde kullanıyorum zaten. 1-2 yıl sonra bile hesabı kapatılanlar oluyormuş maalesef.

Pazartesi günü sabah ben de güncellerim burayı. 100 TL doğrulama işlemi tamamlanmış olacak ve hesap bilgilerim olmuş olacak. Sonra tekrar Kıbrıs seçip kartı alacağım 9 Euro'ya. Bakalım

Pazartesi günü sabah ben de güncellerim burayı. 100 TL doğrulama işlemi tamamlanmış olacak ve hesap bilgilerim olmuş olacak. Sonra tekrar Kıbrıs seçip kartı alacağım 9 Euro'ya. Bakalım
Ben hesap doğrulamak için ücret vermemiştim. Sadece karta para vermiştim..

Herkese iyi geceler,
Kartımın fiziksel olanını Kıbrıs yapıp sipariş ettim. Evin adresini sadece Ankara yazarak siparişi verdim. Tahmini teslim 13 Şubat olarak görünüyor. Telefonun bölgesini Kıbrıs'a ayarladım ve hemen sanal kart oluşturdum ve Apple Watch'a tanımladım. Sonrasında bölgeyi Tekrar Türkiye'ye aldım kart saatten gitmedi. Sabah alışveriş deneyimi yapacağım bakalım

Edit: Sanal karta para yükledim. Para Wise'ya ulaştığı zaman yine kimlik doğrulaması istediler. Bu sefer de karttaki paranın aktif olması için benden maaş bordrosu ya da iş sözleşmesi gibi şeyler talep ettiler. Tabii içerisinde çalışılan kurum, güncel maaş bilgilerinin de olan bir belge istiyorlardı. SGK hizmet dökümümü e-devletten indirip yolladım. 6-8 saat sonra onaylayıp tamamen aktifleşti hizmetlerim.

İşin gerçeği şu, galiba baya işleri zorlaştırmışlar ya da aşamaları arttırmışlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…