IOS 16 pil ve optimizasyon sorunları düzeldi mi?

swysq

Hectopat
Cihazım iPhone XS Max, iOS 16 ilk çıktığında pil sorunları ve performans düşüklüğü vs. vardı. Ben de güncellemedim, iOS 15 duruyor cihaz. Şimdi 16.3.1 çıkmış, yüklesem pil vs. sorun olur mu? Büyük güncellemelerden sonra telefonu sıfırlayın demeyin, sıfırlayamam.

Cihazım iPhone XS Max, iOS 16 ilk çıktığında pil sorunları ve performans düşüklüğü vs. vardı. Ben de güncellemedim, iOS 15 duruyor cihaz. Şimdi 16.3.1 çıkmış, yüklesem pil vs. sorun olur mu? Büyük güncellemelerden sonra telefonu sıfırlayın demeyin, sıfırlayamam.
Hocam biraz daha bekleyin X için. Hem 16da görsellik dışında fark yok fazla performansı düşüyor.

iOS 16.3'ten sonra düzeldi diye biliyorum.

iOS 16 çok kötü bir sürüm şahsi fikrim. iOS 11'den sonra çıkmış en kötü sürüm. Sırf bu yüzden Apple'ın bu sene iOS 16'nın hatalarını düzeltmek için iOS 17'yi genel sistem iyileştirmesi güncellemesi olarak planladığı düşünülüyor. iOS 15 gibi oturmuş düzgün bir sürümden mümkün olduğunca ayrılmamanız gerektiğini düşünüyorum. iOS 16'ya geçip cihazınızı mahvetmeyin derim.

Not: 12 Pro kullanıyorum telefonum da ısınma veya performans sıkıntısı yok ama sistem bugları can sıkıyor. Özellikle klavye de problem yaşıyorum. Klavye kapanırken takılarak ve geç kapanıyor. Akıcı bir deneyim sunmuyor. 12 Pro gibi bir cihazda da böyle şeyler olması üzücü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı