iOS 16 RC yüklenmeli mi?

Fatieh

Kilopat
Daha fazla  
iPhone 11 (iOS 15.5) ve Apple Watch SE (watchOS 8.6) kullanıyorum.

iOS 15.6.1 ve watchOS 8.7 çıkmasına rağmen iki cihazımı da pil süresini kısalttığını söyledikleri için güncellemedim.

12 Eylül'de hem iOS 16 hem de watchOS 9 çıkıyor. Ama ben 12 Eylül'ü açıkçası pek beklemek istemiyorum.

Fakat çekincelerim var. iPhone 11'imin batarya süresini iOS 15.4 kadar olmasa da 15.5'te beğeniyorum. iOS 16 RC'de nasıl olur bilmiyorum kullanan varsa söyleyebilir.

Ayrıca iOS 16'ya güncelledikten sonra saati de güncellemek gerekecek (zorunlu olmayacak ama watchos 9 u da merak ediyorum)

Ben yedeğimi alıp 16'ya geçtiğimde geri dönmek istesem bile ben saatimi geri döndüremeyeceğim. Ve telefonla saat bağlantı kuramayacak.

Şuan iPhone 11 ile iOS 16 RC kullanan varsa yazsın çok merak ediyorum çünkü.

Çıkacağını zannetmiyorum ama SE ile watchOS 9 RC kullanan varsa onlar da pil ömrünü vs söylerlerse sevinirim.

iPhone 11 (iOS 15.5) ve Apple Watch SE (watchos 8.6) kullanıyorum.

iOS 15.6. 1 ve watchos 8.7 çıkmasına rağmen iki cihazımı da pil süresini kısalttığını söyledikleri için güncellemedim.

12 Eylül'de hem iOS 16 hem de watchos 9 çıkıyor. Ama ben 12 Eylül'ü açıkçası pek beklemek istemiyorum.

Fakat çekincelerim var. iPhone 11'imin batarya süresini iOS 15.4 kadar olmasa da 15.5'te beğeniyorum. iOS 16 RC'de nasıl olur bilmiyorum kullanan varsa söyleyebilir.

Ayrıca iOS 16'ya güncelledikten sonra saati de güncellemek gerekecek (zorunlu olmayacak ama watchos 9'u da merak ediyorum)

Ben yedeğimi alıp 16'ya geçtiğimde geri dönmek istesem bile ben saatimi geri döndüremeyeceğim. Ve telefonla saat bağlantı kuramayacak.

Şu an iPhone 11 ile iOS 16 RC kullanan varsa yazsın çok merak ediyorum çünkü.

Çıkacağını zannetmiyorum ama SE ile watchos 9 RC kullanan varsa onlar da pil ömrünü vs söylerlerse sevinirim.

Şu an yükseltmeni önermiyorum. 4 gün dişini sıkabilirsin bence.

4 gün sonra çıkacak sürüm de aynı sürüm zaten bir fark yok. Sadece pil ömrünü merak ediyorum.

4 gün sonra çıkacak sürüm aynı sürüm değil şu anda betada 4 gün sonra tam versiyonu iyileştirilmiş olarak çıkacak yani şu anda yaşanan sorunların çözümlenmiş hali çıkacak

iPhone 11 (iOS 15.5) ve Apple Watch SE (watchos 8.6) kullanıyorum.

iOS 15.6. 1 ve watchos 8.7 çıkmasına rağmen iki cihazımı da pil süresini kısalttığını söyledikleri için güncellemedim.

12 Eylül'de hem iOS 16 hem de watchos 9 çıkıyor. Ama ben 12 Eylül'ü açıkçası pek beklemek istemiyorum.

Ayrıca iOS 16'ya güncelledikten sonra saati de güncellemek gerekecek (zorunlu olmayacak ama watchos 9'u da merak ediyorum)

Şu an iPhone 11 ile iOS 16 RC kullanan varsa yazsın çok merak ediyorum çünkü.

Çıkacağını zannetmiyorum ama SE ile watchos 9 RC kullanan varsa onlar da pil ömrünü vs söylerlerse sevinirim.

Sık dişini bence Apple Watch için batarya kötü olabilir 11içinde bu durum geçerli saat ile sürekli bağlantı sorunu yaşarsın ve normal sürüme dönmekte zor olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı