iOS 16'ya nasıl geri dönüş yapılır?

EsatKa

Hectopat
Makaleler
2
Soru bu, iOS 17.0.1'den iOS 16.6.1'e nasıl geri döneceğim? Konu hakkında fikri olmayan, gereksiz mesaj yazacak olanlar varsa yazmayın. 3uTools ile kolaylıkla yapılabiliyormuş ancak yazılım konusunda güvenmiyorum. iTunes üzerinden yapmak istiyorum.

İpsw üzerinden yazılımı indirip iTunes üzerinden geri yükle seçeneğine Shift ile birlikte tıklayıp indirdiğiniz yazılımı seçeceksiniz. Ve o yazılımı kuracak. ( en son 1-2 sene önce bu yöntemi kullandım hala çalışmaktamı bilmiyorum )

ipsw.me sitesinden imzalar kapanmadan 16.6.1’i indirin. Daha sonra telefonu bilgisayara bağlayıp DFU moduna alın. Nasıl alacağınızı öğrenebilirsiniz videolardan falan. Neyse ondan sonra DFU moduna alınca iTunes’da çıkıyor direkt. Çıkan ekranda “Shift” tuşuna basılı tutarak “Restore iPhone” yazan butona tıklamanız gerekiyor. Açılan pencereden iOS 16.6.1 IPSW dosyasını seçer seçmez kurulum başlıyor.

Selam, bu yazıyı yazdıktan sonra kendim video izleyerek yaptım, büyük ihtimalle WhatsApp mesajlaşmalarımı kaybettim daha bakmadım ama olsundu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, IPSW imzası kapanmadığı sürece iTunes ile yükseltilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…