Tüm IPhone'larda mı ısınma sorunu çok oluyor yoksa benim telefonuma özel mi acaba? Güncellemeden sonra oldu diye düşünüyorum. Sizin de var mı ısınma problemi, bu sorunu düzeltirler mi?
Dostlar bende ısınma değil pil şarj olma ve boşalma süresinde olumsuz bir değişim oldu. Sizde böyle bir durum var mı?Tüm iPhone'larda mı ısınma sorunu çok oluyor yoksa benim telefonuma özel mi acaba? Güncellemeden sonra oldu diye düşünüyorum. Sizin de var mı ısınma problemi, bu sorunu düzeltirler mi?
Ya sorma hızlı bitiyor bide ekranda sorun oldu paralaks mıdır nedir o çıktıDostlar bende ısınma değil pil şarj olma ve boşalma süresinde olumsuz bir değişim oldu. Sizde böyle bir durum var mı?
Şimdi de tam tersi oluyor anlamıyorum ısınıyor bende13 de 17.0.3 den önce 30dk bile kullansam ısınıyodu yine hissedilir şekilde ama 0.3'e geçince ısınması hissedilir şekilde azaldı. Zaten güncelleme notunda da sadece 15 serisi için düzelttik diye bir şey yoktu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.