Ozz2018 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.519 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #11 29028 dedi: Ben hayatımda bu kadar çok hatası olan bu kadar çok güncelleme alan bir yazılım görmedim arkadaş! Keşke satın almasaydım iphone! Genişletmek için tıkla... Sat androida geç.
29028 dedi: Ben hayatımda bu kadar çok hatası olan bu kadar çok güncelleme alan bir yazılım görmedim arkadaş! Keşke satın almasaydım iphone! Genişletmek için tıkla... Sat androida geç.
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #12 Girdap dedi: @irsuya Siz 17.1.2'nin muadili, 17.2.1 için bekliyordunuz sanırım. Genişletmek için tıkla... Hâlâ geçmedim. Geçmeye de pek istekli değilim açıkcası. Sürüm nasıl?
Girdap dedi: @irsuya Siz 17.1.2'nin muadili, 17.2.1 için bekliyordunuz sanırım. Genişletmek için tıkla... Hâlâ geçmedim. Geçmeye de pek istekli değilim açıkcası. Sürüm nasıl?
A ahmetifyy Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #13 irsuya dedi: Hâlâ geçmedim. Geçmeye de pek istekli değilim açıkçası. Sürüm nasıl? Genişletmek için tıkla... Aynen geçen var mı bende daha güncellenmedim ne gibi bir artısı var geçen birisi bilgi verebilir mi?
irsuya dedi: Hâlâ geçmedim. Geçmeye de pek istekli değilim açıkçası. Sürüm nasıl? Genişletmek için tıkla... Aynen geçen var mı bende daha güncellenmedim ne gibi bir artısı var geçen birisi bilgi verebilir mi?
Girdap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.256 Makaleler 18 Çözümler 41 22 Aralık 2023 #14 irsuya dedi: Hâlâ geçmedim. Geçmeye de pek istekli değilim açıkcası. Sürüm nasıl? Genişletmek için tıkla... Ben beğendim. Zaten şarj problemi için gelen bir Patch'ti. Bence geçin. Birkaç gündür yoğun kullanıyorum, önceki gibi günün ortasında şarjım bitmiyor.
irsuya dedi: Hâlâ geçmedim. Geçmeye de pek istekli değilim açıkcası. Sürüm nasıl? Genişletmek için tıkla... Ben beğendim. Zaten şarj problemi için gelen bir Patch'ti. Bence geçin. Birkaç gündür yoğun kullanıyorum, önceki gibi günün ortasında şarjım bitmiyor.