iOS 17.2 Beta, Dışarıdan Uygulama Yükleme Desteği ile Gelebilir

Beni sevindiren bir haber ama hiç umudum yok açıkçası. Apple kara kutu gibi ve hep öyle kalacak. İyi yanları da var tabii ama bilinçli kullanıcı olup kısıtlamalara takılmak can sıkıcı.
Dijital diktatörlük. 1984'te yayınladıkları Macintosh reklam filmiyle çelişiyorlar.

İyiymiş o zaman. Ama sertifika, ID sorunları çıkıyordu.

En son gbox yüklemek istediğimde yükleyememiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:

İyi ki AB var yoksa Apple başına buyruk ilerleyecek.

Zaten Altstore, Sideload gibi uygulamalar ile .IPA dosyaları yükleyebiliyorduk. Ne değişecek ki şimdi?
Ne mi olmayacak ki? Cracklenmiş uygulamalar yüklenebilecek. Daha büyük bir nimet göremiyorum.

Ne mi olmayacak ki? Cracklenmiş uygulamalar yüklenebilecek. Daha büyük bir nimet göremiyorum.

Bence bu bütün sürümlere dahil olması gerekiyor.
iOS 17'de IPA indiriyor olmak güzel fakat IPhone'lar çok pahalı.
Her iOS sürümünde telefondan jbsiz IPA yüklenilebilmeli bence.

Bence bu bütün sürümlere dahil olması gerekiyor.
iOS 17'de IPA indiriyor olmak güzel fakat IPhone'lar çok pahalı.
Her iOS sürümünde telefondan jbsiz IPA yüklenilebilmeli bence.
Ben katılıyorum ancak Apple'ın katılacağını düşünmüyorum parayı seven bir şirket.

Şimdi bu bahsedilen durum gerçekleşirse iOS cihazlara yeniden Fortnite indirebilecek miyiz?

Ben böyle bir şey olmasını asla istemem. Apple'ın en iyi özelliği bu bana kalırsa cihazların güvenliğini sağlayabilmek adına kontrolü fazlaca elinde tutması. Steve Jobs'ın da en büyük prensiplerinden biri buydu. Hatta Steve Jobs, üçüncü parti yazılımcıların iPhone'u mahvetmemeleri için AppStore fikrine bile en başta şiddetle karşı çıkmıştı. Tim Cook, Steve'in mirasına ayıp eder. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…