Ben böyle bir şey olmasını asla istemem. Apple'ın en iyi özelliği bu bana kalırsa cihazların güvenliğini sağlayabilmek adına kontrolü fazlaca elinde tutması. Steve Jobs'ın da en büyük prensiplerinden biri buydu. Hatta steve jobs, üçüncü parti yazılımcıların IPhone'u mahvetmemeleri için App Store fikrine bile en başta şiddetle karşı çıkmıştı. Tim cook, Steve'in mirasına ayıp eder. :/
Aman ne büyük özgürlük. Android özgürlük abe......
Android'deki custom ringtone uygulamalarının hepsinde en başta iPhone zil sesleri var bu bir. Çoğunluk iPhone'a özeniyor çünkü iPhone zil sesleri gayet şık ve yeterli. Gidip de zil sesini kurtlar vadisi cendere olarak değiştirmek isteyen özgür kızlar dilediğince Android kullanabilir bu iki.
Ve son madde pek hoşuna gitmeyecek ama bilerek sona sakladım. iPhone'da custom zil sesi yapılabiliyor bu da üç.
Ben böyle bir şey olmasını asla istemem. Apple'ın en iyi özelliği bu bana kalırsa cihazların güvenliğini sağlayabilmek adına kontrolü fazlaca elinde tutması. Steve Jobs'ın da en büyük prensiplerinden biri buydu. Hatta Steve Jobs, üçüncü parti yazılımcıların iPhone'u mahvetmemeleri için AppStore fikrine bile en başta şiddetle karşı çıkmıştı. Tim Cook, Steve'in mirasına ayıp eder. :/
"Güvenlik" diye yediriyorlar şu telefondan IPA yükleyememe durumunu. İstediğim IPA'yı araştırır indiririm, niye benim irademe karışmalı ki?
Eminim ki sadece varsayılan uygulamalardan ibaret bir iPhone'a jailbreak yaparım, olur biter. Steve Jobs ne düşünüyorsa artık...
Özgürlük muhabbeti tabii ki biraz saçma da tamamen dışa kapalı mı olacak cihaz?
Bu aşırı sınırlama, Windows Phone'un sonunu getiren şeylerdendi mesela. App Store bu yüzden önemli.
GarageBand indir, MP3'ü koy, gidip "Zil Sesi Olarak Paylaş"a tıkla falan...
3uTools ile çok daha kolay bir şekilde yapılabiliyor, sınırlamalar aşırı olsaydı 3uTools gibi şeyler de olmayabilirdi.
"Güvenlik" diye yediriyorlar şu telefondan IPA yükleyememe durumunu. İstediğim IPA'yı araştırır indiririm, niye benim irademe karışmalı ki?
Eminim ki sadece varsayılan uygulamalardan ibaret bir iPhone'a jailbreak yaparım, olur biter. Steve Jobs ne düşünüyorsa artık...
İstediğini yüklemek istiyorsan sana APK yükleme imkanı sunan bir sürü Android telefon var piyasada, onları satın alabilirsin. Apple yıllardır bu prensibinden ödün vermiyor, Android'in globaldeki dominasyonu ve tüm son kullanıcı eleştirilerine rağmen. Çünkü Apple'ı Apple yapan bir özellik bu. Kapalı kaldıkları için yıllardır bu kadar güvenliler.
İstediğini yüklemek istiyorsan sana APK yükleme imkanı sunan bir sürü Android telefon var piyasada, onları satın alabilirsin. Apple yıllardır bu prensibinden ödün vermiyor, Android'in globaldeki dominasyonu ve tüm son kullanıcı eleştirilerine rağmen. Çünkü Apple'ı Apple yapan bir özellik bu. Kapalı kaldıkları için yıllardır bu kadar güvenliler.
İşte burada Apple'ın piyasadaki tek ve özel olma faktörü devreye giriyor. Android'e yanaşamıyorum. Apple'ı asıl özel yapan bence bu. Eminim ki bana bir iPhone 2G/3G/3GS ver, herhangi bir Android telefondan daha fazla ilgimi çeker. Çünkü piyasada çok özel bir şey iPhone.
Her tanesi farklı, ROM atılmaz ama downgrade edilir, jailbreak yapılır. Daha yeni iPhone 4'üme iOS 6 yükledim. SIM kartı olsa kalacaktım orada. Kapalı kalmaları güzel, checkm8'li cihazların desteğini kesmeleri de iyi ama IPA yüklemek, gelmesi gereken bir özellik.
Android'deki Custom ringtone uygulamalarının hepsinde en başta iPhone zil sesleri var bu bir. Çoğunluk IPhone'a özeniyor çünkü iPhone zil sesleri gayet şık ve yeterli. Gidip de zil sesini Kurtlar Vadisi cendere olarak değiştirmek isteyen özgür kızlar dilediğince Android kullanabilir bu iki.
Mevzuyu sadece zil sesi sanıp bütün yazıda zil sesinden bahsetmiş . En uçtan bir örnek vermiştim sadece ve onu çürütmeye çalışırken bile saçmalamışsın.
Mevzuyu sadece zil sesi sanıp bütün yazıda zil sesinden bahsetmiş . En uçtan bir örnek vermiştim sadece ve onu çürütmeye çalışırken bile saçmalamışsın.
Saçmalamadığımı sen de iyi biliyorsun. Başka örnek verseydin onun üzerine konuşurdum. Yorumumda demek istediğim bir iPhone’da da istediğin şeyleri yapmanın yolları var. Sen anlamamakta ısrar edersen anlatmaya çalışmak nafile olur.
Ben sana pardon da hangi imkandan faydalanamıyorsun diye sormuşum sen bana spesifik bir örnekle gelmişsin. Aynı soruyu tekrarlıyorum. Bir akıllı telefondan alman gereken neyi vermiyor sana iPhone bana bunu söyle?