iOS 17.7.2 gözükmüyor

Taycan0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iPhone 12 telefonumu iOS 17.7.1 olarak kullanıyorum geçen günlerde iOS 17.7.2 geldi normalde yazılım güncelleme kısmında gözüküyordu ama şimdi gözükmüyor sadece iOS 18.2 gözüküyor çözümü var mı? Yarın batarya değişimi yaptıracağım için eski batarya ile yapayım dedim.

Apple imzasını kapattıysa kaldırılmıştır. Bildiğim kadarıyla ipsw olarak da yayınlamadılar bu sürümü. Yani geçmiş olsun.

Apple imzasını kapattıysa kaldırılmıştır. Bildiğim kadarıyla ipsw olarak da yayınlamadılar bu sürümü. Yani geçmiş olsun.

Evet baktım şimdi imzası açık değil peki iOS 18.2 şu an nasıl iPhone 12 olarak geçmeli miyim şu an iOS 17.7.1 de pil performansı olarak sorun yaşıyorum.

Evet baktım şimdi imzası açık değil peki iOS 18.2 şu an nasıl iPhone 12 olarak geçmeli miyim şu an iOS 17.7.1 de pil performansı olarak sorun yaşıyorum.

Ben de daha yüklemedim. iOS 17.7.2 deyim bekliyorum iOS 18.3'e kadar bekleyeceğim. Pilden memnun değil bazıları ve karanlık tema, fotoğraflar uygulaması ve denetim merkezini çok kötü yapmışlar o yüzden de geçesim yok pek.

Sağ olun hocam bir de şimdi bu iOS 17.7.2 son iOS 17 sürümü mü bilginiz var mı iOS 17.7.3 gibi bir sürüm gelir mi daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…