iOS 17 beta yüklenmeli mi?

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
Arkadaşlar iPhone 14 Plus telefonuma iOS public beta yüklemeli miyim?

Şarjın hızlı bittiğini ve telefon konuşmalarında sıkıntılar yaşandığını duydum. O nedenle bende henüz yapmadım.

Günlük kullanımdaki cihaz için tavsiye etmem.
Bol bol hataları var ve bu hataları bol bol geri bildirim yapacaksanız ve hatalardan dolayı isyan etmeyecekseniz olabilir.
Ayrıca Gün içerisinde işleriniz yarım kalabilir yapamayabilirsiniz ya hatalardan dolayı ya da batarya performansından dolayı.
Mesela bir nişan düğünde fotoğraf video çekerken fazla ısınma vb. Sorunlardan kaynaklı veya batarya performansından kaynaklı fotoğraf video kaydı yapamayabilirsiniz veya normal sürüme göre daha az kısa süre imkan olabilir. Ki iOS 16 bile stabil değilken 17 betayı önermiyorum.

Tüm bunlara hazır mısınız ?

EDİT:

Diyelim memnun olmadınız normal stabil sürüme dönmek istiyorsunuz o zaman komple her şeyi baştan indirip yüklemeniz gerekecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlük kullandığınız cihazlara kurmayın derim. Beta sürümler henüz tam olarak oturmuş sürümler değil. Ben günlük takip ediyorum gelişmeleri, kullanıcılar şu an için Beta'dan memnun. Hatta iOS 16'nın güya düzeltilmiş halinden bile daha iyi çalışıyor kullanıcılara göre. Ama bu değişecek çünkü bir sonra ki beta sürümünde A17 çipsetli prototip iPhone'lar için test süreci başlayacak. Bu test sürecinden eski modeller olumsuz etkileniyor maalesef. O yüzden final sürüm gelene kadar kurmayın. Finale doğru belki son betalar kurulabilir deneme amaçlı yedek alıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…