iOS 17 hakkında ne düşünüyorsunuz?

EsatKa

Hectopat
Makaleler
2
iOS 17 tanıtıldı, ben stand-by özelliği dışında hiçbir özelliğini beğenmedim, siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel zımbırtılar var. Umuyorum optimizasyon güzel olur.

Umarım hocam, etrafta iOS 17'nin bir performans güncellemesi olacağı söyleniyordu, Apple öyle bir şey söylemedi ama umarım öyle bir şey olur, bana gereksiz bir güncelleme gibi geldi.

iOS 17 için ben spesifik birkaç özellik dışında yenilik gelmeyecek demiştim. Dediğim de çıktı. Çok heyecan verici özellikler yok. Tek istediğim iOS 16'nın ne kadar kiri çöpü varsa temizlemesi bu sürümün. iOS 16 bug kaynayan bir sürümdü ve halen çözülemeyen çeşitli buglar var. iOS 17 ile umarım finalde bunlar çözülür ve iOS'un eski stabilitesi geri döner. iOS 11 ve 12 olayı gibi olsun istiyorum.

Umarım öyle olur hocam. Bende performansının artmasını bekliyorum, zaten buglar vs. Giderilirse stabilite önemli oranda artar gibime geliyor.

Umarım öyle olur hocam. Bende performansının artmasını bekliyorum, zaten buglar vs. Giderilirse stabilite önemli oranda artar gibime geliyor.
Umarım düzelir hepimizin umudu o yönde. Bu arada iPhone X ve 8 maalesef bu güncellemeyi almayacaklar. Her ne kadar büyük özellikler gelmese de Apple sanırım checkm8 açığı ile daha fazla uğraşmamak adına iOS 17'yi XS ve üstüne verecek.

iPhone 8+ alacak mı almayacak mı kesin bir bilgiye erişemedim ondan dolayı yorum yapamıyorum.
Almayacak.

iOS 17 tanıtıldı, ben stand-by özelliği dışında hiçbir özelliğini beğenmedim, siz ne düşünüyorsunuz?

İnternetteki bildiğim şu Android'deki basit mod gibi olan özelliği önceden getirmeleri lazımdı Android'e yıllar önce gelmiş ama IOS'e şimdi geliyor bu özellik

iPhone 8+ alacak mı almayacak mı kesin bir bilgiye erişemedim ondan dolayı yorum yapamıyorum.

Alacak deniyor, çok yakında göreceğiz, alda güzel olur ama cihazların performansı çok düşer büyük ihtimalle.

Yeni MacOS'un ismi ne? Kaçırdım orayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…