iOS 17 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Güzel yazmışsın ve haklısın da lakin insan yine de senede bir gelen “büyük” güncellemede az da olsa dikkat çekici özellikler bekliyor ama yapılacak birşey kaldı mı bu çok algı dışı.

Umarım iOS 17 performans ve pil ömrü açısından güzel bir sürüm olur, Apple gibi dünya devi bir firmaya bu tür aksamalar ve performans düşüşleri hiç yakışmıyor.

Bende bir iPhone 11 kullanıcısıyım ve bende aynı şeyleri düşünüyorum. A13 hâla çok güçlü bir işlemci ancak IOS'dan dolayı artık yavaşlamaya başladı. Şu anda iOS 13 yüklü bir iPhone 11, iOS 16 yüklü bir iPhone 11'i ikiye katlar büyük ihtimalle performans olarak. Ayrıca artık IPhone'lar ciddi anlamda yavaş, artık Android ile aralarındaki makas ciddi anlamda kapandı. Apple buna bir dur der diye düşünüyorum.

Yazık olmuş A12 bionic çipciğime

One UI kullandığım için çok yorum yapamayacağım ama stant-by saçma bir özellik gibi geldi bir de telefon numarası paylaşma falan paylaşana kadar canımız çıkıyordu bayağı iyi olmuş (!)

Ara sıra klavyeyi açarken bastığım ilk tuşta takılma oluyor, Instagram’da dolaşıyorum telefonun arkası âdeta yanıyor. Oyun oynadığım zaman söylememe gerek bile yok. %80 bataryanın sorunları mı yoksa telefonun kendisi mi bu kadar ısınıyordu anlayamıyorum.

Apple’ın iOS 18 ile iPhone 11’in güncelleme desteğini iyi bir şekilde bitirmesini bekliyorum. Hem güzel ve kullanışlı özelliklere sahip bir güncelleme, hemde performans olarak iOS 13 olmasa da 14 gibi bir hız bekliyorum.

Klavye sorunu bende de çok sık oluyor, şu son zamanlarda evet telefon instagramda vs. Isınıyor. Pil sağlığım %97.

One UI kullandığım için çok yorum yapamayacağım ama stant-by saçma bir özellik gibi geldi bir de telefon numarası paylaşma falan paylaşana kadar canımız çıkıyordu bayağı iyi olmuş (!)

Stant-by özelliği gayet güzel ancak evet bu kişi kartı özelliği falan gereksiz, belki iş adamları için falan güzel olabilir.

Yavaşlık olayı sadece iOS 16 kaynaklı değil. Apple cihazlarında düşük okuma yazma hızlarına sahip SSD'ler kullanıyor. A16 bionic işlemciye sahip 14 Pro kullanmama rağmen uygulamaların açılış hızı S23'teki kadar çok seri değil. S23 de ufs 4.0 kullanılması işlemciyide uygulama hızlarınıda bayağı olumlu etkiliyor. Apple da çok hızlı cihazları 15 Pro ve 15 Pro Max de göreceğiz. Bu cihazlarda ufs 3.2, Thunderbolt 5 gibi yüksek okuma yazma hızına sahip SSD'ler olacak.

Hocam biz o cihazları alana kadar ooooo

Hocam biz o cihazları alana kadar ooooo
Benim derdim ileride S23 ya da iPhone 13’e geçmek. S23 daha olası gibi çünkü iPhone 13 gerçekten çok pahalı. iPhone’dan sonra Android’e geçmek benim için tuhaf olacak ama geçeceğim telefonda güzel bir telefon ama imkanım olsa 13 Pro geçerdim…

Hocam iPhone 13 yerine S23 almak daha mantıklı, iPhone 13 fiyatını kesinlikle hak eden bir telefon değil ekonomimiz sağ olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…