iOS 17 ile kendimizin arayan posteri başkasında görünmüyor

ettzel1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
13 Pro iOS 17.1.1 son sürüm kullanıcısıyım. Kendi kişi kartımı (posterimi) oluşturdum ancak başkasını aradığımda posterim o kişide gözükmüyor. Bir başkasının posteri de aynı şekilde gözükmüyor. Kişilerim ile paylaş ve her zaman sor olarak denedim olmuyor. Sadece manuel eklediğim kişinin posterini görebiliyorum. iOS 17'de paylaşma özelliği gelmemiş miydi, yardımcı olabilir misiniz?

IMessage'den o kişiyle mesajlaşırken kişi fotoğrafı ve poster paylaşılsın mı der yukarıda evet de çözülmesi lazım.

IMessage'den o kişiyle mesajlaşırken kişi fotoğrafı ve poster paylaşılsın mı der yukarıda evet de çözülmesi lazım.

Peki arama yaptığımda posterimi nasıl görebilir karşıdaki iPhone kullanıcısı bayağı kurcaladım bir türlü bulamadım.

hocam bayağı bir geçmiş konunun üzerinden ancak aynı sorun bende var iphone 15 kullanıyorum ios 18.6 yüklü ancak hiç kimsenin kişi fotoğrafını göremiyorum tonlarca forumda araştırdım apple desteğe yazdım ama çözümünü bulamadım siz bulabildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…