LutfıPolat Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 662 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 19 Eylül 2023 #1 Telefonumda kişi kartını oluşturdum fakat yeni çıkan iOS 17 ile telefonları yan yana getirip kişi paylaştığım zaman benim memoji'm karşı tarafa gitmiyor ama onun kartı bana geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Telefonumda kişi kartını oluşturdum fakat yeni çıkan iOS 17 ile telefonları yan yana getirip kişi paylaştığım zaman benim memoji'm karşı tarafa gitmiyor ama onun kartı bana geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
R ResuGlr Kilopat Katılım 6 Haziran 2017 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #2 Bizde de hiç çalışmıyor benimki karşıya gitmiyor karşının bana gelmiyor. Artı 0 Eksi
KS KS LutfıPolat Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 662 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 20 Eylül 2023 #3 ResuGlr dedi: Bizde de hiç çalışmıyor benimki karşıya gitmiyor karşının bana gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Rehberi açtığın zaman kartım kısmını göremiyorsan sen de çözümü buldum anlatabilirim Artı 0 Eksi
ResuGlr dedi: Bizde de hiç çalışmıyor benimki karşıya gitmiyor karşının bana gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Rehberi açtığın zaman kartım kısmını göremiyorsan sen de çözümü buldum anlatabilirim