epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.616 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #11 PossibleTurco dedi: Maalesef artık dönemez. iOS 16 imzaları bugün kapandı. Genişletmek için tıkla... iOS signing status sitesinde 16.6.1 açık görünüyor.
PossibleTurco dedi: Maalesef artık dönemez. iOS 16 imzaları bugün kapandı. Genişletmek için tıkla... iOS signing status sitesinde 16.6.1 açık görünüyor.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 5 Ekim 2023 #12 epimedium dedi: iOS signing status sitesinde 16.6.1 açık görünüyor. Genişletmek için tıkla... Orası anlık ve düzenli güncellenmiyor. Halen eskiyi gösteriyor yani. ipsw.me sitesinde bakarsanız imzaların kapandığını göreceksiniz.
epimedium dedi: iOS signing status sitesinde 16.6.1 açık görünüyor. Genişletmek için tıkla... Orası anlık ve düzenli güncellenmiyor. Halen eskiyi gösteriyor yani. ipsw.me sitesinde bakarsanız imzaların kapandığını göreceksiniz.
görkemz Centipat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #13 PossibleTurco dedi: Hmm ota üstünden mi güncellediniz peki? Yoksa temiz kurulum mı yaptınız? Temiz kurulumdan kastım da hiçbir yedeği kullanmadan yeni bir iPhone olarak ayarlamak. Maalesef artık dönemez. iOS 16 imzaları bugün kapandı. Genişletmek için tıkla... Ayarlar üzerinden bildirim geldi oradan yaptım.
PossibleTurco dedi: Hmm ota üstünden mi güncellediniz peki? Yoksa temiz kurulum mı yaptınız? Temiz kurulumdan kastım da hiçbir yedeği kullanmadan yeni bir iPhone olarak ayarlamak. Maalesef artık dönemez. iOS 16 imzaları bugün kapandı. Genişletmek için tıkla... Ayarlar üzerinden bildirim geldi oradan yaptım.