iOS 17 Public Beta indirilir mi?

iOS 17 daha da berbat hocam. Aman diyeyim. 11 eskiyen bir telefon olmaya başladı. Tavsiyem 17 çıktığı gibi indirmeyin. Kullanıcı değerlendirmelerini bekleyin.

iPhone 11 iOS 16'da rezalet bir performans gösteriyor. iOS 17 public beta indirilir mi?
Beta sürümleri kullanmak mantıklı değil. Normal sürümü bekleyin.

iOS 17 daha da berbat hocam. Aman diyeyim. 11 eskiyen bir telefon olmaya başladı. Tavsiyem 17 çıktığı gibi indirmeyin. Kullanıcı değerlendirmelerini bekleyin.
Adı üzerinde “beta” sürüm. Ne bekliyordunuz ? Final sürüm performansı mı ?

Adı üzerinde “beta” sürüm. Ne bekliyordunuz? Final sürüm performansı mı?

Ben 17 Beta'dan bahsetmiyorum. 16 final sürümü nasıl kötüyse 11 için, 17'nin final sürümü de kötü olacaktır diye tahmin ediyorum. Sonuçta neredeyse 4 yaşına giriyor 11. dolayısıyla 17 final sürümünü 11 kullanıcılarının değerlendirmesinden sonra indirmek daha mantıklı.

Ben 17 Beta'dan bahsetmiyorum. 16 final sürümü nasıl kötüyse 11 için, 17'nin final sürümü de kötü olacaktır diye tahmin ediyorum. Sonuçta neredeyse 4 yaşına giriyor 11. dolayısıyla 17 final sürümünü 11 kullanıcılarının değerlendirmesinden sonra indirmek daha mantıklı.
Dediğin Apple cihazlar için pek geçerli değil. Yazılım güncellemesi biten cihazlar 2-3 sene daha güvenlik güncellemeleri alırlar. Ve iOS 17 iPhone 11’in son güncellemesi felan değil. Son güncellemesi iOS 18 olacak.

Dediğin Apple cihazlar için pek geçerli değil. Yazılım güncellemesi biten cihazlar 2-3 sene daha güvenlik güncellemeleri alırlar. Ve iOS 17 iPhone 11'in son güncellemesi falan değil. Son güncellemesi iOS 18 olacak.

Son güncellemesi olacak demedim. Apple'ın zaman geçtikçe yeni güncellemeler ile cihazları az çok yavaşlattığını biliyoruz. Kasıtlı ya da kasıtsız olarak yavaşlıyor telefonlar. Sadece biraz beklemeyi ve kullanıcı değerlendirmelerini okumayı öneriyorum ben. En azından ben öyle yapacağım.

Son güncellemesi olacak demedim. Apple'ın zaman geçtikçe yeni güncellemeler ile cihazları az çok yavaşlattığını biliyoruz. Kasıtlı ya da kasıtsız olarak yavaşlıyor telefonlar. Sadece biraz beklemeyi ve kullanıcı değerlendirmelerini okumayı öneriyorum ben. En azından ben öyle yapacağım.
Cihaz eskitme politikasını bütün firmalar yapıyor. Ve bunu en az yapan firmalardan birisi Apple.

6 senelik iPhone 8 plus cihazda IOS 16 gayet güzel çalışırken iPhone 11'de çok sorun var. Ana menüde bile kasma 4 yaş için biraz erken değil mi?
Bu arada elimdeki iPhone 11 daha 1 yaşını doldurmadı.
Cihaz eskitme politikasını bütün firmalar yapıyor. Ve bunu en az yapan firmalardan birisi Apple.
iPhone 8 gayet stabil ama nedense 11'de sorun var.

Bu arada elimdeki iPhone 11 daha 1 yaşını doldurmadı.

Dostum sen 2022 yaşında almış olabilirsin, ama Apple o telefonu 2019'un eylül ayında çıkardı. Dolayısıyla Apple 11 telefonuna 2 ay sonra 4 yaşında olarak görecek. Arkadaşın da dediği gibi son güncellemesini seneye 18 ile sonlandıracak. Sen geçen yıl satın aldın diye iOS 19 veya 20 gelmeyecek maalesef ki. Keşke öyle olsa.

iPhone 8 gayet stabil ama nedense 11'de sorun var.
Aslına bakarsanız az çok kastetmek istediğim de buydu. iOS, bazı telefonlarda diğerlerine göre Apple'ın bile istemeyeceği kadar yavaşlayabiliyor. Sonraki güncellemelerle çözecektir tabii. Bu yüzden önden bi kullanıcı değerlendirmesi okumak sağlıklı olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı