iOS 17 şarj sorunu nasıl çözülür?

Blexl

Yoctopat
Daha fazla  
iOS 17'yi indirdiğim gibi şarjım ile ilgili sorunlar oluştu orijinal şarj aletim şarjımı yiyordu. Normal bir şarj aleti dolduruyor eskisinden daha yavaş doluyor ve çabuk bitiyor heyecanla beklenen iOS 17 bu mu? Bu arada güncellemeden önce böyle sorunum yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam muhtemel henüz tam uyumlu yapamamış olabilirler, güncellemeyle düzelebilir belki ya da teknik bir arıza olmuş olabilir. Telefoncuya göstermekte fayda var.

iOS 17'yi indirdiğim gibi şarjım ile ilgili sorunlar oluştu orijinal şarj aletim şarjımı yiyordu normal bir şarj aleti dolduruyor eskisinden daha yavaş doluyor ve çabuk bitiyor heyecanla beklenen iOS 17 bu mu?

Hocam muhtemel henüz tam uyumlu yapamamış olabilirler, güncellemeyle düzelebilir belki ya da teknik bir arıza olmuş olabilir. Telefoncuya göstermekte fayda var.

Teşekkür ederim güncelleme ile düzelmezse goturucem

İfadeler: xwa
Telefonu kapatır gibi güç tuşuna basılı tutarak bekleyip, kapatma ekranı geldiğinde aşağıdaki çarpıdan kapatma işlemini iptal eder misin? Sonra da kilit şifreni girerek telefonu aç geri. Sonra tekrar şarj olayını bir dene bakalım.

Güzel dostum birincisi daha oturmamış bir işletim sistemini kurarak hatayı baştan yapmışsın. Bu gibi durumlar yaşamamak için önce yorumları okuyup daha sonrasında 17.0.1 gibi güncellemeleri beklemeniz gerek. İkincisi daha yeni kurduğun için arkada indeksleme cart curt bir ton işlem dönüyor. Telefon galerinde ki tüm fotoğrafları tekrardan işliyor mesela çünkü iOS 17'de fotoğraf işleme algoritmasında değişiklikler oldu. Bu işlem kimisinde 2-3 gün kimisinde 1 hafta sürüyor. Yani beklemeniz gerekiyor.

iOS 16'ya geri dönme şansınız bulunduğunu belirteyim ayrıca. Yedeğiniz varsa DFU modunda 16.6.1 IPSW dosyası kullanarak geri dönebilirsiniz.

IPSW dosyasının imzaları kapanmadan 16.6.1'e geri düşürün isterseniz.
Düşürmek istemiyorsanız 17.0.1 gibi bir güncellemeyi bekleyin.

Aynı sorunu bende yaşıyorum, telefon kapalıyken şarj olduğunu fark ettim. Böyle olunca güncelleme ile ilgili olduğundan emin oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…