iOS 17 sonrası sorunlar arttı mı?

İphone xs ve iphone 14 pro da aynı icolud hesabı kullandığı için 2 telefonda da arama kaydı aynı görünüyor, tüm işlemleri yapamama rağmen sorunu çözemedim. 2 telefondada arama kaydı aynı görünüyor...

iOS artık çok sorunlu olmaya başladı. iPhone 6'dan iPhone 11'e geçtim, yani iOS 12'den iOS 16.4'e. Sonrasında iOS 16.5'e geçtim ve bende felaket böyle başladı. Keşke iOS 16.4'te kalsaydım.

Cihazlar arası senkronize kapalı değil mi?

Cihazlar arası senkronize kapalı değil mi?
Herşey kapalı Açık birley bırakmadım.

iOS 16.6.1 kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım. Şuanda da 16.7 güncellemesini indiriyorum. ios 17 ye belli bir süre geçmeyecem. 14 pro kullanıyorum. Major hiçbir problem yaşamadım.

iOS 16.6.1 kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım. Şuanda da 16.7 güncellemesini indiriyorum. ios 17 ye belli bir süre geçmeyecem. 14 pro kullanıyorum. Major hiçbir problem yaşamadım.
İos 17 ye geçene kadar bende hiç bir problem yaşamadım. Bendede 14 pro var.

Iphone SE2020 kullanıyorum. IOS17'ye geçtikten sonra sinir bozucu bir şekilde sürekli hücresel veri uyarı kapalı diye bir uyarı alıyorum. Önceki sürümde böyle bir sorun yoktu. Sürekli spotify'de çevrimdışı müzik dinleyen birisi olduğum için bu uyarı hep karşıma çıkıyor. Aynı sorun sizde de var mıdır? Varsa çözümü var mıdır?

Benim de cihazım iPhone 13 iOS 17.0.3 güncellemesini yaptığım güne lanet olsun telefonum iPhone 6S gibi kasıyor geçişler arası gözle görülür bir donma var bir an önce çözülmesi lazım bu sorunun bu yazıyı yazarken bile telefon kasıyor.

Hocam siz iOS 14 ilk sürümünü görseydiniz merak etmeyin düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…