RedStrawberry Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 736 Çözümler 5 18 Eylül 2023 #42 Güncellemeyi yaptım biraz daha akıcı gibi sanki ya da bana öyle geliyor
S Salih7158 Hectopat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 2.976 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #43 EsatKa dedi: Bilmiyorum hocam, tam olarak nasıl bir şey? Genişletmek için tıkla... En son güvercinle mektuplaşıyorduk. Güvercinin üstündede ısırılmış elma logosu vardı. Onu da biliyorsundur?
EsatKa dedi: Bilmiyorum hocam, tam olarak nasıl bir şey? Genişletmek için tıkla... En son güvercinle mektuplaşıyorduk. Güvercinin üstündede ısırılmış elma logosu vardı. Onu da biliyorsundur?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #44 Aslan telefonum buzluktan sag salim iOS 17 ile cikis yaptı, kalan yarismacilara başarılar.
RedStrawberry Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 736 Çözümler 5 18 Eylül 2023 #45 Umut Nas dedi: Aslan telefonum buzluktan sag salim iOS 17 ile cikis yaptı, kalan yarismacilara başarılar. Genişletmek için tıkla... Ana ekranda gezdikten sonra bildirim merkezine geçiş yaparken hafiften kasma oluyor sizde durum ne.
Umut Nas dedi: Aslan telefonum buzluktan sag salim iOS 17 ile cikis yaptı, kalan yarismacilara başarılar. Genişletmek için tıkla... Ana ekranda gezdikten sonra bildirim merkezine geçiş yaparken hafiften kasma oluyor sizde durum ne.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 18 Eylül 2023 #46 Umut Nas dedi: Aslan telefonum buzluktan sag salim iOS 17 ile cikis yaptı, kalan yarismacilara başarılar. Genişletmek için tıkla... iPhone 11'in ekranına bakarak kara kara düşünüyorum, sağ olun hocam. RedStrawberry dedi: Ana ekranda gezdikten sonra bildirim merkezine geçiş yaparken hafiften kasma oluyor sizde durum ne. Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi yeni yaptığınız için normal, sabaha kadar bir bekleyin bakalım.
Umut Nas dedi: Aslan telefonum buzluktan sag salim iOS 17 ile cikis yaptı, kalan yarismacilara başarılar. Genişletmek için tıkla... iPhone 11'in ekranına bakarak kara kara düşünüyorum, sağ olun hocam. RedStrawberry dedi: Ana ekranda gezdikten sonra bildirim merkezine geçiş yaparken hafiften kasma oluyor sizde durum ne. Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi yeni yaptığınız için normal, sabaha kadar bir bekleyin bakalım.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #47 EsatKa dedi: iPhone 11'in ekranına bakarak kara kara düşünüyorum, sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Bende SE2'nin ekranına kara kara bakıyordum beklediğimden kısa surdu. RedStrawberry dedi: Ana ekranda gezdikten sonra bildirim merkezine geçiş yaparken hafiften kasma oluyor sizde durum ne? Genişletmek için tıkla... Şu şekilde: iCloud Sign in to iCloud to access your photos, videos, documents, notes, contacts, and more. Use your Apple ID or create a new account to start using Apple services. share.icloud.com
EsatKa dedi: iPhone 11'in ekranına bakarak kara kara düşünüyorum, sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Bende SE2'nin ekranına kara kara bakıyordum beklediğimden kısa surdu. RedStrawberry dedi: Ana ekranda gezdikten sonra bildirim merkezine geçiş yaparken hafiften kasma oluyor sizde durum ne? Genişletmek için tıkla... Şu şekilde: iCloud Sign in to iCloud to access your photos, videos, documents, notes, contacts, and more. Use your Apple ID or create a new account to start using Apple services. share.icloud.com
konichiwas Megapat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 594 Çözümler 7 18 Eylül 2023 #48 Günlük uygulaması vs. daha sonra mı gelecek?
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 18 Eylül 2023 #49 konichiwas dedi: Günlük uygulaması vs. daha sonra mı gelecek? Genişletmek için tıkla... Bu yılın sonuna kadar gelecek.
konichiwas dedi: Günlük uygulaması vs. daha sonra mı gelecek? Genişletmek için tıkla... Bu yılın sonuna kadar gelecek.
RedStrawberry Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 736 Çözümler 5 18 Eylül 2023 #50 Bu denetim merkezi değişiyor diyorlardı ama bende değişiklik olmadı yanlış bilgiydi galiba