iOS 17 yeni küçük detaylar

Makaleler
56
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3
Meslek
Design Engineer
Dun dayanamayip yine Beta'yi kurdum. Bu versiyon ozellikle kucuk detaylarla One cikmis gibi. Kullanim acisindan cok guzel kolayliklar sagliyor. Siz de paylasirsaniz guzel olur, yararlanmis oluruz =)

+ Fotograflar uygulamasinda bir fotografa Zoom yaptiginizda direkt sag ustte Crop butonu cikiyor. 3-4 tik yerine direkt 1 butonla kirpabiliyorsunuz.
+ Türkçe-İngilizce iletisim kurdugum icin sadece Türkçe QWERTY klavye kullanıyorum. Konusmaya gore İngilizce kelimeler onerilmeye baslanmis. Boyle bir ozellik var mi yoksa hata mi bilmiyorum ama cok cok iyi.
+ iOS ile yarattiginiz cikartmalari kullanmak cok kolaylasmis. Her yerde kullanabiliyorsunuz.
+ Hey Siri iyilestirilmis.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hala geri tuşu bekliyorum. Bazı uygulamaların geri simgeleri küçük oluyor basması zorluyor.

14 Pro'da garip bir kasma sorunu var. Ben bir kez yaşadım ama Twitter'da bayağı bir kez yaşayan gördüm. Telefonunuzun ekranını açtığınızda sanki şarjınız bitti bitecekmiş gibi kasıyor telefon. Kapatıp açınca düzelmişti bende. Bir daha da olmadı ama can sıkıcı yine de. Umarım o işlere de bir el atarlar. Sadece yenilik getirmekle olmuyor, eskinin de üstüne koymak lazım.

Ben hala geri tuşu bekliyorum. Bazı uygulamaların geri simgeleri küçük oluyor basması zorluyor.

Apple asla geri tuşu getirmez. Fiziksel veya sanal, fark etmez. Gereksiz çünkü. Apple bloat'ı sevmiyor. Sonra Android'e dönmesin telefon.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı