RedStrawberry Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 736 Çözümler 5 18 Eylül 2023 #21 Liberte Sergen dedi: Bismillah. Genişletmek için tıkla... Hangi modeli kullanıyorsun?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Eylül 2023 #22 RedStrawberry dedi: Hangi modeli kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... 12 promax. Hocam şu an olduğum yerde internet az çekiyor modemin iki kat altındayım hala yarım saat var gösteriyor bekliyorum.
RedStrawberry dedi: Hangi modeli kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... 12 promax. Hocam şu an olduğum yerde internet az çekiyor modemin iki kat altındayım hala yarım saat var gösteriyor bekliyorum.
RedStrawberry Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 736 Çözümler 5 18 Eylül 2023 #23 Liberte Sergen dedi: 12 promax. Hocam şu an olduğum yerde internet az çekiyor modemin iki kat altındayım hala yarım saat var gösteriyor bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Güncelleme hazırlanıyor bende.
Liberte Sergen dedi: 12 promax. Hocam şu an olduğum yerde internet az çekiyor modemin iki kat altındayım hala yarım saat var gösteriyor bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Güncelleme hazırlanıyor bende.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Eylül 2023 #24 RedStrawberry dedi: Güncelleme hazırlanıyor bende. Genişletmek için tıkla... Bende boyle anlik. RedStrawberry dedi: Güncelleme hazırlanıyor bende. Genişletmek için tıkla... Hazirlanma ekrani uzun surdu sanki. Dosya Ekleri IMG_0734.png 164,2 KB · Görüntüleme: 134 Son düzenleme: 18 Eylül 2023
RedStrawberry dedi: Güncelleme hazırlanıyor bende. Genişletmek için tıkla... Bende boyle anlik. RedStrawberry dedi: Güncelleme hazırlanıyor bende. Genişletmek için tıkla... Hazirlanma ekrani uzun surdu sanki.
RedStrawberry Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 736 Çözümler 5 18 Eylül 2023 #25 Liberte Sergen dedi: Bende boyle anlik. Hazirlanma ekrani uzun surdu sanki. Genişletmek için tıkla... orda biraz bekletiyor ben kurdum sürümü.
Liberte Sergen dedi: Bende boyle anlik. Hazirlanma ekrani uzun surdu sanki. Genişletmek için tıkla... orda biraz bekletiyor ben kurdum sürümü.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.721 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #26 Liberte Sergen dedi: Bismillah. Genişletmek için tıkla... Bende indirmeye aldım birkaç dakika önce.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Eylül 2023 #27 RedStrawberry dedi: Orada biraz bekletiyor ben kurdum sürümü. Genişletmek için tıkla... Bende kurdum sorun yok gibi şu an ama telefon isinmis biraz. Fıratt10 dedi: Bende indirmeye aldım birkaç dakika önce. Genişletmek için tıkla... Hayirlisi.
RedStrawberry dedi: Orada biraz bekletiyor ben kurdum sürümü. Genişletmek için tıkla... Bende kurdum sorun yok gibi şu an ama telefon isinmis biraz. Fıratt10 dedi: Bende indirmeye aldım birkaç dakika önce. Genişletmek için tıkla... Hayirlisi.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.721 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #28 Liberte Sergen dedi: Bende kurdum sorun yok gibi şu an ama telefon isinmis biraz. Genişletmek için tıkla... Genel olarak göze çarpan değişiklikler nedir?
Liberte Sergen dedi: Bende kurdum sorun yok gibi şu an ama telefon isinmis biraz. Genişletmek için tıkla... Genel olarak göze çarpan değişiklikler nedir?
S scnt25 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.849 Çözümler 10 18 Eylül 2023 #29 Hocam ben dayanamadim… EsatKa dedi: Yükleyecek misiniz hocam? Genişletmek için tıkla...
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Eylül 2023 #30 Fıratt10 dedi: Genel olarak göze çarpan değişiklikler nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam aslında gözüme bir şey çarpmadı, mesajınızı yeni gördüm. Yani etrafımda ios 17'ye geçen birisi yok. Arama ekranı değişmiş ve zil sesi hafif değişmiş gibi. Dosya Ekleri IMG_0744.PNG 160,7 KB · Görüntüleme: 128
Fıratt10 dedi: Genel olarak göze çarpan değişiklikler nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam aslında gözüme bir şey çarpmadı, mesajınızı yeni gördüm. Yani etrafımda ios 17'ye geçen birisi yok. Arama ekranı değişmiş ve zil sesi hafif değişmiş gibi.