iOS 17'ye guncellenmeli mi?

XS.

Bircok kez denedim. Oralari biraz kurcalayinca geliyor bug. 7-8 denemede 2 kere yasadim.
Açıkçası tek sorun bu olsun ya, saçma sapan hatalar çıkacağını pek beklemiyorum ama benim için önemli olan pil durumu. (günlük şarj süresi değil) bende 14 Plus alalı 1 ay olmadı daha bir anda pil durumu düşsün istemiyorum.

Iphone 11 kullanıyorum şuan herhangi bir pil sıkıntısı görmedim yeni güncellemede.

Ben gayet beğendim iPhone 12 pm kullanıyorum.

12 mini kullanıyorum, dün yükledim. Pil konusunda bir farklılık olmadı. Kişi kartı kısmında değişiklik olmuş. Eski fotoğrafım telefonda yüklü değildi, onu silmiş tekrar fotoğraf istedi. Arama ekranı değişmiş alışana kadar kapatmak yerine facetime tuşuna basılacak gibi bir süre.

Iphone 12 için yükledim. Klavyede kasma sorunu oluştu yazarken arada takılıyor. Özellikle whatsapp gibi sadece mesaj yazmak için olan uygulamalar da daha fazla oluyor. Benim gibi bir sorun yaşayan var mı 12 kullananlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…