iOS 17'yi kullanabilecek iPhone modelleri nedir?

iPhone 11 ve üzerine gelir. X serine gelecektir. 8 serisi belki.
Ben bu şekilde düşünüyorum son güncel bilgiler nedir bilmiyorum şu an ama bence 8 ve x serisine gelirse yüklememenizi tavsiye ederim eğer kullandığınız modeller bu ve cihaz değiştirmeyecekseniz. Eğer Baba Anne kullanıyorsa yüklenir uygulama desteğinden başka artısı olmayacaktır.

iPhone 11 ve üzerine gelir. X serine gelecektir. 8 serisi belki.
Ben bu şekilde düşünüyorum son güncel bilgiler nedir bilmiyorum şu an ama bence 8 ve x serisine gelirse yüklememenizi tavsiye ederim eğer kullandığınız modeller bu ve cihaz değiştirmeyecekseniz. Eğer Baba Anne kullanıyorsa yüklenir uygulama desteğinden başka artısı olmayacaktır.
Kasar. Fazla pil tüketir bunlarda zaten. Eski sürümlerde kalmalı bunlara gelse bile zaten.

Daha önce böyle bir konu hazırlamıştım. iOS 17 ile ilgili yapılan tahminler doğruysa hafif bir güncelleme olacak. Birkaç spesifik özellik verip eski cihazlarına da son bir güncelleme olarak sunup seneye iOS 18 ile son yılların en büyük majör güncellemesini yapacaklar. Apple artık Metal 3 API desteklemeyen cihazlarının desteğini çekmek istiyor. iOS 18 ağır bir sürüm olursa muhtemelen XS için iOS 19 son sürüm olacak ve bundan sonra iPhone 11 ve üstü ile yola devam edilecek.

iPhone X ve 8 serisi için iOS 17 son olacak. A11 ve A12 Bionic'in Metal 3 desteği olmadığı için gelecek güncellemeler açısından riskli gruptalar. A11 Bionic'in riski daha büyük ki zaten iOS 17'yi aldıktan sonra emekli olacaktır muhtemelen. iOS 16 sıkıntılı bir sürümdü her anlamda. Yeni nesil cihazlar da bile tam akıcı çalışmıyor. Bu sene o yüzden Apple iOS 17 ile bu stabilite ve akıcılık sorunlarını çözüp seneye iOS 18'e odaklanacak gibi. Tabii hiç belli olmaz ama X ve 8 kesinlikle güncelleme almayacak denemez. XS ve üstü ise kesinlikle bu güncellemeyi alacaklar. Ben Apple'ın iPhone X gibi jenerik bir modelin desteğini hemen keseceğini zannetmiyorum. Bir önce ki iPhone 7 ile donanım farkı da büyük çünkü.

Merhaba, iOS 17 güncellemesi duyurulacak bu yıl haziran ayında. Benim cihazım iPhone 11. iOS 17 hangi iPhone modellerine gelir, gelecektir? iPhone 11'lere de gelir mi? Cevaplarsanız sevinirim.

iPhone 8 ve X'lere gelme ihtimali çok düşük, onun dışında iPhone XS, iPhone 11 ve sonraki modellere kesin oalrak gelecek.
Düzenleme: Birçok insan iOS 17 güncellemesinin bir performans odaklı, yani performans arttırmaya yönelik bir güncelleme olacağını söylüyor, eğer öyle olursa iPhone 8 ve iPhone X'de güncellemeyi alabilir.

Son düzenleme:
Merhaba, iOS 17 güncellemesi duyurulacak bu yıl haziran ayında. Benim cihazım iPhone 11. iOS 17 hangi iPhone modellerine gelir, gelecektir? iPhone 11'lere de gelir mi? Cevaplarsanız sevinirim.

8,8 Plus, X in üzeri bütün IPhone'lar iOS 17'yi alacak. Başta belirttiğim cihazların alıp almayacağı belli değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı