iOS 18.3.1 geçilir mi?

ZeGoUs

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 12 kullanıyorum 17.6.1 sürümündeyim 1 günüm okulda geçtiği için akşama kadar şarjım yetiyor. Sizce 18.3.1 geçmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 12 kullanıyorum 17.6.1 sürümündeyim 1 günüm okulda geçtiği için akşama kadar şarjım yetiyor. Sizce 18.3.1 geçmeli miyim?
Sakın. iPhone 14 Pro kullanıyorum değerleri aşağıya bırakıyorum:
1739637724250.png

1739637760426.png

Lanet bir şey beni iPhone'den soğuttu. 18'e geçtiğimden beri öyle. Pil sağlığım %87. Telefonla açıp oynayamıyorum şarjı hızlı bitiyor diye. Şarj etsem de günde 2 kez şarj etmem gerekecek. Öyle de sağlığı azalacak.

Sakın. iPhone 14 Pro kullanıyorum değerleri aşağıya bırakıyorum:
Eki Görüntüle 2424620
Eki Görüntüle 2424622
Lanet bir şey beni IPhone'den soğuttu. 18'e geçtiğimden beri öyle. Pil sağlığım %87. Telefonla açıp oynayamıyorum şarjı hızlı bitiyor diye. Şarj etsem de günde 2 kez şarj etmem gerekecek. Öyle de sağlığı azalacak.

Hocam bence bu hiçbir şey iOS 18'den sonra sarjim dayanmiyor pil sagligi 84 normalde 2-3 kez gunde takardim simdi sayi cogalmaya basladi.

Hocam bence bu hiçbir şey iOS 18'den sonra sarjim dayanmiyor pil sagligi 84 normalde 2-3 kez gunde takardim simdi sayi cogalmaya basladi.
Günde 2-3 kez nedir ya. Ben günde 1 kez takıyorum onu da zar zor kullanıyorum. 2 kez takarsam da batarya eskiyecek.
1739984521998.png

Bu da güncel durum. Anormal değil mi? Cihazın pili %87. Daha 2 ay oldu kullanalı siz daha iyi biliyorsunuzdur.

Geçerseniz şarjın yetmez olur asla geçme zaten iPhone 12ye verilen bir ek özellik yok.

Günde 2-3 kez nedir ya. Ben günde 1 kez takıyorum onu da zar zor kullanıyorum. 2 kez takarsam da batarya eskiyecek.
Eki Görüntüle 2427672
Bu da güncel durum. Anormal değil mi? Cihazın pili %87. daha 2 ay oldu kullanalı siz daha iyi biliyorsunuzdur.

Bizde de 14 Pro Max var, kazara iOS 18e geçildi ve resmen kafayı yedirtti. Saçma sapan değişiklikler yetmez gibi ekran süresi iOS 17ye baktığımızda çakıldı.

Geçerseniz şarjın yetmez olur asla geçme zaten iPhone 12ye verilen bir ek özellik yok.

Bizde de 14 Pro Max var, kazara iOS 18e geçildi ve resmen kafayı yedirtti. Saçma sapan değişiklikler yetmez gibi ekran süresi iOS 17ye baktığımızda çakıldı.
18'i sevdim de bunlar hiç hoşuma gitmedi. Belki düzelir diye 18.3'e güncelledim değişen yok.

Hocam ben bu pilin yanı sıra galeriyide hiç beğenmedim. 17 daha sade ve temizdi.
Albümler, İğnelenmiş Koleksiyonlar, Ortam Türler, Diğer şeklinde tikleri açarak güzel bir hale getirdim ben şu an gayet güzel duruyor. 17'ye de geçmek istemiyorum denetim merkezi çok sade duruyor. 18'deki çoğu özelliği beğendim ama pil sorunu çok kötü. Bunu yeni güncellemelerle düzeltirler umarım.

Millet telefonu 2 günde 1 şarja takıyor ben 1 günde 1 şarja takıyorum onu da kullanmama rağmen bu kadar düşüyor. Bu nimetten faydalanamadan gitti. Destek zaten başka bir alemde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı