iOS 18.3 güncellemesi yapilir mi?

EreN3437

Hectopat
Daha fazla  
Cihazim iPhone 14. iOS 18.1.1 kullanicisiyim, 18.3'e guncellemeli miyim? Bir sorun varsa soyleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben güncelledim kendi IPhone'umu bir sorun yok şu anlık.
Hocam iOS 18’in ilk sürümlerinde şarj çabuk bitiyor diyenler vardı hâlâ daha o şarj sorunu devam ediyor mu? Ben de iOS 18.3’e güncellemek istiyorum ama şarj sorunundan korktuğum için güncelleyemiyorum. iOS 17.7.2’de kaldım şu anda. iPhone 15 kullanıyorum bu arada.

Bence o kadar da yüksek bir şarj sorunu yok.

Hocam bence kal, şarj gerçekten gidiyor ios 18 de canın sıkıldığı zaman güncellersin

15 Pro da 18'e geçtim güncellemelerde şarj durumu gözle görülür farklılık gösteriyor. Ama şöyle mesela 18.1 de iyi olan şarj durumu 18.2 de kötüydü çok hızlı bitiyordu sonrasında 18.2.1 sürümünde düzeldi. Şuan daha iyi diye 18.2.1 sürümünde kaldım açıkçası 18.3 e geçmeye çekiniyorum. Bence bir süre memnun olduğunuz sürümde kalmanızı tavsiye ederim.

Şu an ben de 15 Pro da 17.7.2 kullanıyorum. Sence 18.3'e geçmeye değer mi?

Şu an ben de 15 Pro da 17.7.2 kullanıyorum. Sence 18.3'e geçmeye değer mi?
Hocam genel olarak 18'e geçmek size kalmış çünkü özellikleri görüyorsunuz neler değişti neler geldi vs. o yüzden size kalmış ama sürüm özelinde 18.3 nasıl performans veriyor bilmiyorum. Şarj sürem uzun olduğu için şuan 18.2.1 sürümünde kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…