iOS 18.3 güncellemesi yüklenmeli mi?

Ceyhun_

Kilopat
Yer
Tekirdağ
Şu an cihazımda 17.7.2 yüklü. Ama bazı uygulamalar artık takılmalara başladı buglar olmaya başladı. Instagram, Garanti Bankası ve Twitter (X) gibi uygulamalarda. Aylardır kurmakta kararsızım. Şu an iOS 18.3 ile artık iOS 18 yüklenebilir kıvama gelmiş mi? Kullananlar deneyimlerini yazabilir mi? 17. imzaları kapandığından pişman olmak istemiyorum da.

iOS 17 de pil saglıgım telefon performansım cok iyiydi iOS 18.0 ile cok iyi ozellikler geldi sevindim fakat performansım çok düştü pil sağlığım günde 1 olmak üzere düştü neredeyse. iOS 18.2 ile birlikte iyi bir performans almayı da başardım sistem yerine oturmuştu fakat iOS 18.3 yükledikten sonra çok fazla bug ile karşılaştım telefonum kasmıyor sadece bug oluyor. Benim fikrim iOS 18.2 sürümüne geçmen.

eğer sana lazım yeni bir özellik yoksa bence geçme pil performansın illaki düşecek

Geçip geçmemek sana bağlı ama her güncelleme güvenlik açısından daha iyi ama aşırı sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum 18.2 indirebilirsin

Iphone kac kullanıyorsun?

Pro modele 18 yüklemekten çekinilmez. Yine de sen bilirsin. iOS17 de kasma hiç yok üstelik IP12 kullanıyorum. 18 yüklemeye çekiniyorum.

Ya aslında kasma değil de bazen Instagram'da story atma kısmına gelince takılı kalıyor işlem yapamıyorum ana menüye atıyor. X (Twitter) uygulamasında da aniden kapanma oluyor Garanti Bankası uygulaması da şifreyi girince donup kalıyor bazen. Cihazı sıfırladım ama yine aynı sorunlar devam ediyor. iOS 17.7.2 sürümünü kullanıyorum bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…