Çözüldü iOS 18.4.1 güncellemesinden önceki sürüme dönülebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ali1019

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 16 Pro kullanıyorum ve çok mutsuzum. Bu güncellemeden sonra özellikle telefonda arama yaparken dinamik Ada'yı kullanınca telefon çok kasıyor. Tek güncellemeyle patates olduk resmen :D Önceki sürüme dönülebiliyor mu? Ya da bu hataları çözecekler midir fikri olan var mı?

Arkadaşlar 16 Pro kullanıyorum ve çok mutsuzum. Bu güncellemeden sonra özellikle telefonda arama yaparken dinamik Ada'yı kullanınca telefon çok kasıyor. Tek güncellemeyle patates olduk resmen :D Önceki sürüme dönülebiliyor mu? Ya da bu hataları çözecekler midir fikri olan var mı?
Hocam sadece apple teknik servisi yapabiliyor diye biliyorum .

garanti kapsamında yaparlar.

Arkadaşlar 16 Pro kullanıyorum ve çok mutsuzum. Bu güncellemeden sonra özellikle telefonda arama yaparken dinamik Ada'yı kullanınca telefon çok kasıyor. Tek güncellemeyle patates olduk resmen :D önceki sürüme dönülebiliyor mu? Ya da bu hataları çözecekler midir fikri olan var mı?

Bir sonraki sürüm ile düzelir hocam sürüm düşürmek zahmetli biraz.

Hocam nasıl kasıyor. Bütün iOS 18'i betada geçirdim betada bile bahsettiğin gibi kasma yaşamadım. iOS 18.5 bekleyebilirsin RC sürümdeyim çok stabil.
hocam nasıl kasabilir? Bildiğiniz kasıyor işte donuyor yani. Normal kullanımda değil fakat dediğim gibi aramaları yukarı atıp geri açarken çok oluyor

Haftaya Update gelecek miymiş hocam hiç bilmiyorum bu konuları. 12 ve 14 Pro Max gibi cihazlarda da sorun yaşayanlar varmış telefona göre değişiklik gösteriyor sanırım.

Açıkçası dün iPhone SE 2020 telefonuma iOS 18.5 RC sürüm kurdum. Telefon yeni sıfırlanmış 2. telefon olarak kullanıyorum ve telefon akıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı