IOS 18.6 güncellemesinden sonra %80'den sonra çok yavaş şarj oluyor

EATH2021

Hectopat
1 hafta önce iOS 18.6 güncellemesini yaptım. O zamandan beri şarjdayken pil %80'e kadar normal şekilde doluyor. Ancak %80'den sonra, telefonu kapatıp açana kadar şarj oluyormuş gibi görünmesine rağmen aslında dolmuyor. Telefonu kapatıp açınca şarj yavaş şekilde devam ediyor. PC üzerinden iOS 18.6'yı yeniden kurdum ama sorun çözülmedi. Bu arada 'İyileştirilmiş Pil Şarjı' özelliği kapalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
80 üzerine şarjı bilerek azaltıyor ama derinlerde bir yerde bi tane daha ayarı olması lazımdı onun

Nerede acaba hocam çok sinir bozucu olmaya başladı bu durum.
Hocam araştırdım düşük güç modu diye bir ayar yüzünden şarj 80 üzerine hiç çıkmıyor sizden kaynaklanan problem değil o ayarı bulup kapatın

Apple destek ile iletişime geçin hocam.

Bu sabit bir şeydir, telefonlar %80 seviyesinden sonra daha az güç alırlar ve daha yavaş şarj olurlar. Aşırı yavaş şarj oluyorsa güncellemeyi geri yükleyebilirsiniz.

Apple destek ile iletişime geçin hocam.

Geçtim fakat çözüm yok.

Bu sabit bir şeydir, telefonlar %80 seviyesinden sonra daha az güç alırlar ve daha yavaş şarj olurlar. Aşırı yavaş şarj oluyorsa güncellemeyi geri yükleyebilirsiniz.

Evet hocam okudum bazı yerlerde fakat bu zamana kadar böyle değildi ne olduysa son birkaç gündür oldu. Bu arada şarj okurken bugün aşırı ısınmıştı 80'den sonra soğudu.
Yüzde 98'e kadar şarj olması neredeyse 2 saat sürdü 80'e kadar bir saatte gelmişti oysa.

Geçtim fakat çözüm yok.

Tam olarak ne cevap verdiler.

Sıcaklıktan kaynaklı bir yavaşlama da olabilir klimalı bir odada falan denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…