A Apeiron35 Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 569 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 16:22 #11 Hardsag2 dedi: Servise verdim bu normal değildi bayağı sıcak 10 dk da 80'den 60 oluyordu benim cihaz. Genişletmek için tıkla... Normal gözükmüyor. Kullandıgınız uygulamalarla arka planda çalışmasıyla konum servisleriyle alakası olabilir mi?
Hardsag2 dedi: Servise verdim bu normal değildi bayağı sıcak 10 dk da 80'den 60 oluyordu benim cihaz. Genişletmek için tıkla... Normal gözükmüyor. Kullandıgınız uygulamalarla arka planda çalışmasıyla konum servisleriyle alakası olabilir mi?
Hardsag2 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 16:27 #12 Apeiron35 dedi: Normal gözükmüyor. Kullandıgınız uygulamalarla arka planda çalışmasıyla konum servisleriyle alakası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam bu uygulamalık bir durum değildi servise verdim bekliyorum ve şunu söyleyeyim belki yardımcı olur TROY berbat bir yetkili servis.
Apeiron35 dedi: Normal gözükmüyor. Kullandıgınız uygulamalarla arka planda çalışmasıyla konum servisleriyle alakası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam bu uygulamalık bir durum değildi servise verdim bekliyorum ve şunu söyleyeyim belki yardımcı olur TROY berbat bir yetkili servis.
L Lares66 Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 03:15 #13 Hardsag2 dedi: Yok hocam bu uygulamalık bir durum değildi servise verdim bekliyorum ve şunu söyleyeyim belki yardımcı olur TROY berbat bir yetkili servis. Genişletmek için tıkla... Haber et dostum sonucu merak ediyorum
Hardsag2 dedi: Yok hocam bu uygulamalık bir durum değildi servise verdim bekliyorum ve şunu söyleyeyim belki yardımcı olur TROY berbat bir yetkili servis. Genişletmek için tıkla... Haber et dostum sonucu merak ediyorum