Cristiano Ronaldo Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 182 Yer Arabistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar bir şey denerken denetim masasindaki sayfalari sildim sadece tek sayfa kaldi. Geri nasıl sifirlayabilirim? İlk hallerine veya obur sayfalari nasıl getirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2024
Arkadaşlar bir şey denerken denetim masasindaki sayfalari sildim sadece tek sayfa kaldi. Geri nasıl sifirlayabilirim? İlk hallerine veya obur sayfalari nasıl getirebilirim?
theyavuz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 518 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #2 Sağ alttaki boşluğa basılı tut denetim ekleye bas.
Cristiano Ronaldo Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 182 Yer Arabistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #3 theyavuz dedi: Sağ alttaki boşluğa basılı tut denetim ekleye bas. Genişletmek için tıkla... Tek tek kendim geri dizmek yerine direk geri getirmenin bir yolunu arıyorum.
theyavuz dedi: Sağ alttaki boşluğa basılı tut denetim ekleye bas. Genişletmek için tıkla... Tek tek kendim geri dizmek yerine direk geri getirmenin bir yolunu arıyorum.