iOS 18 denetim merkezi nasıl değiştirilir?

sahnuri191

Centipat
Daha fazla  
Selamünaleyküm. Soracağım gerçekten saçma olabilir ama telefonuma iOS 18 beta indirdim. Denetim merkezi telefondan soğuttu. IPhone'u bırakmama sebep olacak. Bunu bir şekilde değiştiremez miyim iOS 17 geri yüklemeden?

Son düzenleyen: Moderatör:
IOS 18.1. Denetim merkezini açın ve boş herhangi bir yere basılı tutun. Kendinize göre dizayn edin. Mesela benim dizayn'ım:

Dosya Ekleri

• IMG_0086.PNG
    IMG_0086.PNG
    185,7 KB · Görüntüleme: 119
Hocam bende Wi-Fi tek olarak çıkmıyor nasıl yaptınız.
Öncelikle 18.1 sürümü yüklü olmalıdır. Denetim merkezini açın> Boş bir yere basılı tutun>Denetim ekle> Bağlantı sekmesinde Wi-fi var(arama yerine yazarakta ulaşabilirsiniz.) ios 18.0.1 de olmayabilir. Sürümünüzü kontrol edin 😇

Öncelikle 18.1 sürümü yüklü olmalıdır. Denetim merkezini açın> boş bir yere basılı tutun>denetim ekle> bağlantı sekmesinde Wi-Fi var(arama yerine yazarakta ulaşabilirsiniz.) iOS 18.0. 1 de olmayabilir. Sürümünüzü kontrol edin 😇

Şu anda iOS 18.0.1 iPhone 12 kullanıyorum keşke geçmeseydim dedim şarjım çok hızlı bitiyor.Sizin telefonunuz nedir IOS 18.1'den memnun musunuz?

Şu anda iOS 18.0.1 iPhone 12 kullanıyorum keşke geçmeseydim dedim şarjım çok hızlı bitiyor. Sizin telefonunuz nedir iOS 18.1'den memnun musunuz?

iOS18'in ilk haline gore cok daha memnunum. iOS18e gectiyseniz tum ara guncellemeleri yapın. Yok geçmediyseniz 18 oturana kadar 17.7 de kalın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı