semihhh61 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar iOS 18 beta yükledim telefonum 13 Pro, afedersiniz telefon bildiğiniz iPhone 6 gibi oldu donma, kasma, çökme, aşırı ısınma hepsi var ben yaptım pişman oldum siz sakın yapmayın.
Arkadaşlar iOS 18 beta yükledim telefonum 13 Pro, afedersiniz telefon bildiğiniz iPhone 6 gibi oldu donma, kasma, çökme, aşırı ısınma hepsi var ben yaptım pişman oldum siz sakın yapmayın.
Asral Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 459 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem | Asus Prime B550M-K | Ryzen 5 5600 | MSI Ventus 3060 12GB OC | XPG Spectrix D41 3600Mhz 18CL | Cruial P3 1TB SSD | ZALMAN N5 MF(SE) Ekipman | Lenovo G24-20 165HZ | Corsair HS80 | Darmoshark K8 | Logitech G Pro Wireless Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #2 Beta olduğu için normal bence IOS'un ilk çıktığı sürümlerde optimizasyon sorunları hep vardı.
semihhh61 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #3 Asral dedi: Beta olduğu için normal bence IOS'un ilk çıktığı sürümlerde optimizasyon sorunları hep vardı. Genişletmek için tıkla... İnşallah düzeltilir bu sorunlar
Asral dedi: Beta olduğu için normal bence IOS'un ilk çıktığı sürümlerde optimizasyon sorunları hep vardı. Genişletmek için tıkla... İnşallah düzeltilir bu sorunlar
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.933 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #4 Merak etmeyin nihai sürüm geldiğinde de pek de Farklı olmayacak sadece bunun 1-2 çıt iyisi olacak.
semihhh61 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #5 KİNGSEMİH dedi: Merak etmeyin nihai sürüm geldiğinde de pek de Farklı olmayacak sadece bunun 1-2 çıt iyisi olacak. Genişletmek için tıkla... 17.5'e nasıl geri dönebilirim güvenilir şekilde? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2024
KİNGSEMİH dedi: Merak etmeyin nihai sürüm geldiğinde de pek de Farklı olmayacak sadece bunun 1-2 çıt iyisi olacak. Genişletmek için tıkla... 17.5'e nasıl geri dönebilirim güvenilir şekilde?
3 390388 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 245 Çözümler 1 19 Haziran 2024 #6 semihhh61 dedi: 17.5'e nasıl geri dönebilirim güvenilir şekilde? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
semihhh61 dedi: 17.5'e nasıl geri dönebilirim güvenilir şekilde? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
semihhh61 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #7 390388 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Garanti dışı olur mu cihaz bunu yaparsam?
390388 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Garanti dışı olur mu cihaz bunu yaparsam?
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.287 Çözümler 6 19 Haziran 2024 #8 KİNGSEMİH dedi: Merak etmeyin nihai sürüm geldiğinde de pek de Farklı olmayacak sadece bunun 1-2 çıt iyisi olacak. Genişletmek için tıkla... Beta surumlerine gore baya farkli oluyorlar hocam. İos 17 de beta surumunde bir suru sorunla geldi, adi ustunde beta.
KİNGSEMİH dedi: Merak etmeyin nihai sürüm geldiğinde de pek de Farklı olmayacak sadece bunun 1-2 çıt iyisi olacak. Genişletmek için tıkla... Beta surumlerine gore baya farkli oluyorlar hocam. İos 17 de beta surumunde bir suru sorunla geldi, adi ustunde beta.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.933 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #9 nwc00 dedi: Beta surumlerine gore baya farkli oluyorlar hocam. İos 17 de beta surumunde bir suru sorunla geldi, adi ustunde beta. Genişletmek için tıkla... Şu an iOS17 çok mu stabil sence
nwc00 dedi: Beta surumlerine gore baya farkli oluyorlar hocam. İos 17 de beta surumunde bir suru sorunla geldi, adi ustunde beta. Genişletmek için tıkla... Şu an iOS17 çok mu stabil sence
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.287 Çözümler 6 19 Haziran 2024 #10 KİNGSEMİH dedi: Şu an iOS17 çok mu stabil sence Genişletmek için tıkla... Evet. Eski nesil cihazlar da elbette stabil olmayacaktir ama 14 pro max veya 13 pro da falan gayet stabil O zaman neden eski nesil cihazlara 17 geldi diyeceksiniz, o konuda haklisiniz. Ornegin bence artik 11 guncelleme almamali cihaz iyice yavasliyor.
KİNGSEMİH dedi: Şu an iOS17 çok mu stabil sence Genişletmek için tıkla... Evet. Eski nesil cihazlar da elbette stabil olmayacaktir ama 14 pro max veya 13 pro da falan gayet stabil O zaman neden eski nesil cihazlara 17 geldi diyeceksiniz, o konuda haklisiniz. Ornegin bence artik 11 guncelleme almamali cihaz iyice yavasliyor.