S Suat27 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Eylül 2024 #1 Ben burada iOS 18'i tartismak istiyorum. Sizce gercekten bir şeyleri degistirir mi ve gelen ozelliklerin hepsi 16'lara mi geldi sadece? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2024
Ben burada iOS 18'i tartismak istiyorum. Sizce gercekten bir şeyleri degistirir mi ve gelen ozelliklerin hepsi 16'lara mi geldi sadece?
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.988 Makaleler 1 Çözümler 44 17 Eylül 2024 #2 Ben sevdim şahsen menülerden ve sesli komut özelliğinden hariç bir şey deneyimlemedim.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.196 Çözümler 6 17 Eylül 2024 #3 Suat27 dedi: Ben burada iOS 18'i tartismak istiyorum. Sizce gercekten bir şeyleri degistirir mi ve gelen ozelliklerin hepsi 16'lara mi geldi sadece? Genişletmek için tıkla... Hayir sadece 16'lara gelmedi.
Suat27 dedi: Ben burada iOS 18'i tartismak istiyorum. Sizce gercekten bir şeyleri degistirir mi ve gelen ozelliklerin hepsi 16'lara mi geldi sadece? Genişletmek için tıkla... Hayir sadece 16'lara gelmedi.
Arda I Centipat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 142 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #4 Bugün öğlen güncellemeyi yaptım; benim beklediğim özellik olan fotoğraflardaki clean up özelliği henüz gelmemiş, söylentilere göre 18.1 güncellemesiyle gelecekmiş. Yalnızca menümü değiştirdim, henüz başka bir numarası yok.
Bugün öğlen güncellemeyi yaptım; benim beklediğim özellik olan fotoğraflardaki clean up özelliği henüz gelmemiş, söylentilere göre 18.1 güncellemesiyle gelecekmiş. Yalnızca menümü değiştirdim, henüz başka bir numarası yok.
GucukBey Hectopat Android Ustası Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.387 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #5 Pil sağlığının düşmesine değecek bir güncelleme değil gibi. Zaten en albenili özellikler daha yok.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.196 Çözümler 6 17 Eylül 2024 #6 GucukBey dedi: Pil sağlığının düşmesine değecek bir güncelleme değil gibi. Zaten en albenili özellikler daha yok. Genişletmek için tıkla... Hocam benim daha 17.7'de dustu durun onda da dusmesin
GucukBey dedi: Pil sağlığının düşmesine değecek bir güncelleme değil gibi. Zaten en albenili özellikler daha yok. Genişletmek için tıkla... Hocam benim daha 17.7'de dustu durun onda da dusmesin
GucukBey Hectopat Android Ustası Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.387 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #7 nwc00 dedi: Hocam benim daha 17.7'de dustu durun onda da dusmesin Genişletmek için tıkla... Bay Apple ben bir adet iOS18 alabilir miyim? Ödeme pil sağlığıyla olacak. -3 sağlık ile anlaşalım.
nwc00 dedi: Hocam benim daha 17.7'de dustu durun onda da dusmesin Genişletmek için tıkla... Bay Apple ben bir adet iOS18 alabilir miyim? Ödeme pil sağlığıyla olacak. -3 sağlık ile anlaşalım.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.196 Çözümler 6 17 Eylül 2024 #8 GucukBey dedi: Bay Apple ben bir adet iOS18 alabilir miyim? Ödeme pil sağlığıyla olacak. -3 sağlık ile anlaşalım. Genişletmek için tıkla... Bare yapay zeka gelseydi de degseydi, benim 14 pro max'e o da gelmedi. Maalesef Apple izin vermedigi icin yakinda 17 de kalamayacagim
GucukBey dedi: Bay Apple ben bir adet iOS18 alabilir miyim? Ödeme pil sağlığıyla olacak. -3 sağlık ile anlaşalım. Genişletmek için tıkla... Bare yapay zeka gelseydi de degseydi, benim 14 pro max'e o da gelmedi. Maalesef Apple izin vermedigi icin yakinda 17 de kalamayacagim
GucukBey Hectopat Android Ustası Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.387 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #9 nwc00 dedi: Bare yapay zeka gelseydi de degseydi, benim 14 Pro Max'e o da gelmedi. Maalesef Apple izin vermedigi icin yakinda 17 de kalamayacagim Genişletmek için tıkla... Yakında yeni güncellemeye geçmeyenin evine baskın atacak adamlar. Bir şekilde köşeye sıkıştırıyorlar yeni sürüme geçmen için.
nwc00 dedi: Bare yapay zeka gelseydi de degseydi, benim 14 Pro Max'e o da gelmedi. Maalesef Apple izin vermedigi icin yakinda 17 de kalamayacagim Genişletmek için tıkla... Yakında yeni güncellemeye geçmeyenin evine baskın atacak adamlar. Bir şekilde köşeye sıkıştırıyorlar yeni sürüme geçmen için.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.196 Çözümler 6 17 Eylül 2024 #10 GucukBey dedi: Yakında yeni güncellemeye geçmeyenin evine baskın atacak adamlar. Bir şekilde köşeye sıkıştırıyorlar yeni sürüme geçmen için. Genişletmek için tıkla... Neden sıkıştırdıkları belli aslinda.
GucukBey dedi: Yakında yeni güncellemeye geçmeyenin evine baskın atacak adamlar. Bir şekilde köşeye sıkıştırıyorlar yeni sürüme geçmen için. Genişletmek için tıkla... Neden sıkıştırdıkları belli aslinda.