iOS 18 tanıtıldı. İşte gelen yeni özellikler:
1-)Uygulama Ve Widget
Kullanıcılar, uygulama simgeleri ve widget’ları ana ekranda istedikleri yere yerleştirebilecek ve renklendirebilecek.
2-)Denetim Merkezi:
Denetim merkezi, uzun yıllar sonra değişiyor. iOS 18 ile birlikte yeni kontroller, medya oynatıcı ve renkler gelecek.
3-)Kullanıcılar e-postaları kategorize edebilecek.
4-)Uygulamalarda Güvenlik Artıyor:
Uygulamalar, Face ID gibi biyometrik tanımlama yöntemleriyle birlikte kilitlenebilecek ve daha güvenli bir deneyim sağlayacak. Bu koruma yöntemiyle arama ve Siri gibi yerlerden gelen bilgiler gizlenecek.
5-)Çağrıları kafanız ile yanıtlayabileceksiniz!:
iPhone’nize gelen çağrıları kafa sallayarak, konuşmadan cevap verebileceksiniz.
6-)iPhone’lerinizi Mac’inize yansıtabileceksiniz:
Dosyaları sürükleyerek telefonunuzdan mac’e aktarabileceksiniz.
7-)İstemediğiniz nesneleri kaldırabileceksiniz.
Evett, işte iOs’a gelecek olan güncellemeler bunlar. Ne düşünüyorsunuz? Bence güzel gibi. Yorumlarınızı bekliyorum!
1-)Uygulama Ve Widget
Kullanıcılar, uygulama simgeleri ve widget’ları ana ekranda istedikleri yere yerleştirebilecek ve renklendirebilecek.
2-)Denetim Merkezi:
Denetim merkezi, uzun yıllar sonra değişiyor. iOS 18 ile birlikte yeni kontroller, medya oynatıcı ve renkler gelecek.
3-)Kullanıcılar e-postaları kategorize edebilecek.
4-)Uygulamalarda Güvenlik Artıyor:
Uygulamalar, Face ID gibi biyometrik tanımlama yöntemleriyle birlikte kilitlenebilecek ve daha güvenli bir deneyim sağlayacak. Bu koruma yöntemiyle arama ve Siri gibi yerlerden gelen bilgiler gizlenecek.
5-)Çağrıları kafanız ile yanıtlayabileceksiniz!:
iPhone’nize gelen çağrıları kafa sallayarak, konuşmadan cevap verebileceksiniz.
6-)iPhone’lerinizi Mac’inize yansıtabileceksiniz:
Dosyaları sürükleyerek telefonunuzdan mac’e aktarabileceksiniz.
7-)İstemediğiniz nesneleri kaldırabileceksiniz.
Evett, işte iOs’a gelecek olan güncellemeler bunlar. Ne düşünüyorsunuz? Bence güzel gibi. Yorumlarınızı bekliyorum!
Son düzenleme: