abdullahxtdp Megapat Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 280 Çözümler 2 20 Haziran 2024 #1 Selamlar. Sızıntılar arasında alttaki 4 uygulama barındıran dock ile ilgili güncelleme geleceği vardı. Kaydırarak dock içerisinde daha fazla uygulama koyulabilecekti. Deneyenler bunu gördü mü?
Selamlar. Sızıntılar arasında alttaki 4 uygulama barındıran dock ile ilgili güncelleme geleceği vardı. Kaydırarak dock içerisinde daha fazla uygulama koyulabilecekti. Deneyenler bunu gördü mü?
A Atakan A. Kilopat Katılım 28 Temmuz 2013 Mesajlar 232 27 Haziran 2024 #2 Merhabalar, Güncel olarak iOS 18 Beta 2 yazılımını kullanıyorum. Ancak Dock'ta herhangi bir değişiklik olmadı. Uygulama ikonlarını artık özelleştirebiliyorsun. Ancak dediğim gibi Dock'ta değişen bir şey olmadı.
Merhabalar, Güncel olarak iOS 18 Beta 2 yazılımını kullanıyorum. Ancak Dock'ta herhangi bir değişiklik olmadı. Uygulama ikonlarını artık özelleştirebiliyorsun. Ancak dediğim gibi Dock'ta değişen bir şey olmadı.
abdullahxtdp Megapat Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 280 Çözümler 2 27 Haziran 2024 #3 Atakan A. dedi: Merhaba, Güncel olarak iOS 18 Beta 2 yazılımını kullanıyorum. Ancak Dock'ta herhangi bir değişiklik olmadı. Uygulama ikonlarını artık özelleştirebiliyorsun. Ancak dediğim gibi Dock'ta değişen bir şey olmadı. Eki Görüntüle 2233850 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum bilgi için.
Atakan A. dedi: Merhaba, Güncel olarak iOS 18 Beta 2 yazılımını kullanıyorum. Ancak Dock'ta herhangi bir değişiklik olmadı. Uygulama ikonlarını artık özelleştirebiliyorsun. Ancak dediğim gibi Dock'ta değişen bir şey olmadı. Eki Görüntüle 2233850 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum bilgi için.