Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Developer Beta var, çok iyi olmuyor genelde. Haftaya ya da sonraki haftaya filan public beta çıkacak ben onu indireceğim. Daha stabil olur, baştaki hatalar düzeltildikten sonra
Eylüle kadar nihai sürümü bekleyememe sebebiniz ne bu kadar? Ne heyecanlandırdı sizi bu sürümde? Beta sürümlerin hiçbiri ana cihazınıza yüklemenizi tavsiye etmem. Zaten artık ana sürümler bile stabil değil beta tamamen kumar. Başka destekleyen cihazlarınıza kurmanızı öneririm ana cihazınız olmayan.
Dün iOS 18'den 17'ye geri döndüm. Kullanım olarak fotoğraf uygulaması dışında herhangi bir hatayla karşılaşmadım. Fotoğraflar uygulaması da ara sıra uygulamadan atıyordu. Gördüğümüz Apple Intelligence özellikleri şu anda aktif değil. Bunun için kurmak istiyorsan eğer kurmamanı tavsiye ederim. Ayrıca iPhone 15 Pro'mun pil sağlığını %97'ye kadar düşürdü. Çünkü şarjı hızlı bitiyor tekrar tekrar şarj etmek zorunda kalıyorum.