iOS 18'e geçilmeli mi?

ekczihniyet

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 7 5800H/ Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 3050TI / Bellek: 2x16 32 GB DDR4 3200 MHz/ SSD: 2x1TB Samsung 970 Evo Plus / Fare: Gamepower Bane / Kulaklık: Rush Timbre RH1 / Gamepad: DualShock 4
Merhaba biliyorsunuz yeni iOS 18 güncellemesi geldi. Sizce iOS 18 geçmeye gerek var mı? Cihazım iPhone 15 Plus.

Betadan beri kullanıyorum. Aynı cihaz bende ki de ama geçsende olur geçmesende. Hayatını değiştirmez.

Az önce telefonumu kurtardığım için mutluyum iPhone 11'im ile geçtim. Sakın güncellemeyi bilgisayardan yapacağım diye Windows'taki Apple Aygıtları uygulamasına güvenmeyin. Güncelleme ortasında hata verdi kurtarmaya girdi telefon yedeğim de yoktu dımdızlak kaldım. 3uTools ile hem güncelledim hem de verilerime bir şey olmadı ama aksiyon oldu.

Konuya gelirsek bence geçebilirsin cihazın en yenilerden zaten. Eğer memnunsan geçmeni gerektiren bir zorunluluk yok ama geçmende zarar da yok. Sadece 1-2 gün telefon fazla ısınabilir ve şarjı hızlı bitebilir onu göz önünde bulundur.

Pek bir olayı yok fakat geçmek istiyorsanız geçin AI gelmesine zaten 1 yıl veya daha fazla var onun haricinde göz ile takip siyah logolar falan var.

Bağlantınız veya kablo kaynaklı sorun olmuş olabilir. Ipsw dosyasını indirerek iTunes ile cihazıma yükledim herhangi bir hata almadım.

Bağlantınız veya kablo kaynaklı sorun olmuş olabilir. Ipsw dosyasını indirerek iTunes ile cihazıma yükledim herhangi bir hata almadım.
Aynı sorunu yaşayan bir arkadaş daha var. İkimiz de Apple'ın yeni uygulaması Apple Aygıtlarından yaptık ikimiz de aynı sorunu yaşadık. Uygulama hatalı sanırım.

Aynı sorunu yaşayan bir arkadaş daha var. İkimiz de Apple'ın yeni uygulaması Apple Aygıtlarından yaptık ikimiz de aynı sorunu yaşadık. Uygulama hatalı sanırım.
Gördüm hocam şimdi Ipsw ve itunes ile yükleyince sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

Hocam neden PC üzerinden güncelleme ihtiyacı duydunuz ki?
Temiz kurulum gibi düşünün

Hocam neden PC üzerinden güncelleme ihtiyacı duydunuz ki?
Hocam stabilite açısından daha iyi normalde. Çünkü telefon üzerinden indirdiğinizde fark edersiniz 7.5 gb yerine 3.5 falan indiriyor yani aslında iOS 17 üzerine yazıyor o yüzden ilk zamanlar stabilite sorunları oluyor. Bu daha temiz yöntem diye. Ama temizi gördük tersten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…