Yeni bir ikinci el iPhone 11 aldım pil sağlığı 75 ve iOS 26 güncellemesi yapılmış. Sizce iOS 18'e düşmeli miyim? Birkaç arkadaşım hafif kastıgını söyledi (Ben hissetmedim uzun sure kotu bir telefon kullandım) ve düşür dediler. Sizce ne yapmalıyım?
Yeni bir ikinci el iPhone 11 aldım pil sağlığı 75 ve iOS 26 güncellemesi yapılmış. Sizce iOS 18'e düşmeli miyim? Birkaç arkadaşım hafif kastıgını söyledi (Ben hissetmedim uzun sure kotu bir telefon kullandım) ve düşür dediler. Sizce ne yapmalıyım?
Bende 11 kullanıyorum. Güncelleme ilk çıktığı gün güncelledim ve henüz hiç pişman olmadım. Kasma vs de yok. Pil sağlığım 79. Güncel kalmak iyidir. Zaten 11'in alacağı son sürüm muhtamelen.
Cidden çok daha iyi. iOS 26.1 Release Candidate sürümündeyim ve Liquid Glass'ı ciddi anlamda geliştirip düzelttiler. Optimizasyon da başta olmak üzere çok iyi.
Cidden çok daha iyi. iOS 26.1 release candidate sürümündeyim ve Liquid Glass'ı ciddi anlamda geliştirip düzelttiler. Optimizasyon da başta olmak üzere çok iyi.