VValtieL Kilopat Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 986 Çözümler 7 22 Eylül 2025 #1 iOS 26.1 Betası çıktı ve çok beklediğimiz Türkçe Apple Intelligence geldi. Kurup deneyenler var mı? (Başlığı yanlış yazmışım.)
iOS 26.1 Betası çıktı ve çok beklediğimiz Türkçe Apple Intelligence geldi. Kurup deneyenler var mı? (Başlığı yanlış yazmışım.)
Mucoxz Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 402 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2025 #2 VValtieL dedi: iOS 26.1 betası çıktı ve çok beklediğimiz Türkçe Apple ıntelligence geldi. Kurup deneyenler var mı? (başlığı yanlış yazmışım.) Genişletmek için tıkla... Bu kadar erken çıkaracaklarını beklemiyordum ben. (Türkçe intelligence)
VValtieL dedi: iOS 26.1 betası çıktı ve çok beklediğimiz Türkçe Apple ıntelligence geldi. Kurup deneyenler var mı? (başlığı yanlış yazmışım.) Genişletmek için tıkla... Bu kadar erken çıkaracaklarını beklemiyordum ben. (Türkçe intelligence)
VValtieL Kilopat Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 986 Çözümler 7 22 Eylül 2025 #3 Mucoxz dedi: Bu kadar erken çıkaracaklarını beklemiyordum ben. Genişletmek için tıkla... Bende, hatta bugün iOS 26.0.1 bekliyordum.
Mucoxz dedi: Bu kadar erken çıkaracaklarını beklemiyordum ben. Genişletmek için tıkla... Bende, hatta bugün iOS 26.0.1 bekliyordum.
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 1.970 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2025 #4 Bu sefer sözünü tutacak gibi Apple lakin ben betayı indirmem geçen beta bayağı kötüydü.
VValtieL Kilopat Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 986 Çözümler 7 23 Eylül 2025 #5 Ana De Armas dedi: Bu sefer sözünü tutacak gibi Apple lakin ben betayı indirmem geçen beta bayağı kötüydü. Genişletmek için tıkla... iOS 26 bile kurmamıştım Türkçe gelmediği için şu an sabırsızlıkta bekliyorum normal sürümü.
Ana De Armas dedi: Bu sefer sözünü tutacak gibi Apple lakin ben betayı indirmem geçen beta bayağı kötüydü. Genişletmek için tıkla... iOS 26 bile kurmamıştım Türkçe gelmediği için şu an sabırsızlıkta bekliyorum normal sürümü.
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 1.970 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2025 #6 VValtieL dedi: iOS 26 bile kurmamıştım Türkçe gelmediği için şu an sabırsızlıkta bekliyorum normal sürümü. Genişletmek için tıkla... Ben yanlışlıkla kurdum yatarken şarja taktım otomatik kurmuş neyse ki hemen getiriyorlar sonraki güncellemeyi.
VValtieL dedi: iOS 26 bile kurmamıştım Türkçe gelmediği için şu an sabırsızlıkta bekliyorum normal sürümü. Genişletmek için tıkla... Ben yanlışlıkla kurdum yatarken şarja taktım otomatik kurmuş neyse ki hemen getiriyorlar sonraki güncellemeyi.
VValtieL Kilopat Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 986 Çözümler 7 23 Eylül 2025 #7 Ana De Armas dedi: Ben yanlışlıkla kurdum yatarken şarja taktım otomatik kurmuş neyse ki hemen getiriyorlar sonraki güncellemeyi. Genişletmek için tıkla... Cihaz nedir hocam? Kasma, pil sorunu gibi şeyler var mı?
Ana De Armas dedi: Ben yanlışlıkla kurdum yatarken şarja taktım otomatik kurmuş neyse ki hemen getiriyorlar sonraki güncellemeyi. Genişletmek için tıkla... Cihaz nedir hocam? Kasma, pil sorunu gibi şeyler var mı?
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 1.970 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2025 #8 VValtieL dedi: Cihaz nedir hocam? Kasma, pil sorunu gibi şeyler var mı? Genişletmek için tıkla... 16 Pro hocam herhangi bir sorun ile karşılaşmadım lakin şu an evde olduğumdan dolayı bir yorum yapmam yanlış olur o yüzden size net bir cevap veremem.
VValtieL dedi: Cihaz nedir hocam? Kasma, pil sorunu gibi şeyler var mı? Genişletmek için tıkla... 16 Pro hocam herhangi bir sorun ile karşılaşmadım lakin şu an evde olduğumdan dolayı bir yorum yapmam yanlış olur o yüzden size net bir cevap veremem.
zvack Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 829 Makaleler 1 Çözümler 1 24 Eylül 2025 #9 VValtieL dedi: iOS 26.1 Betası çıktı ve çok beklediğimiz Türkçe Apple Intelligence geldi. Kurup deneyenler var mı? (Başlığı yanlış yazmışım.) Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum, Apple Intelligence boş demem ama gerekli değil olmasada olur en azından şuan için bu yüzden beta riskini önermem.
VValtieL dedi: iOS 26.1 Betası çıktı ve çok beklediğimiz Türkçe Apple Intelligence geldi. Kurup deneyenler var mı? (Başlığı yanlış yazmışım.) Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum, Apple Intelligence boş demem ama gerekli değil olmasada olur en azından şuan için bu yüzden beta riskini önermem.
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.642 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2025 #10 Soğuk geldi geçesim hiç yok.