Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.624 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 20:21 #1 Arkadaşlar beta’dan güncelleme gelmiş güncellesem mi bilemedim. Güncelleyen arkadaşlar sonuçları ve son durumu bu konunun altına paylaşırsa sevinirim.
Arkadaşlar beta’dan güncelleme gelmiş güncellesem mi bilemedim. Güncelleyen arkadaşlar sonuçları ve son durumu bu konunun altına paylaşırsa sevinirim.
R Rtx 3050 kullanıcısı Attopat Katılım 11 Eylül 2025 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 20:25 #2 Telefonunuz ne ben şahsen iPhone 12 ve 13e önermiyorum hele 11e.
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.469 Çözümler 27 Yer İstanbul Pazartesi 20:29 #3 Yuuki dedi: Arkadaşlar Beta'dan güncelleme gelmiş güncellesem mi bilemedim. Güncelleyen arkadaşlar sonuçları ve son durumu bu konunun altına paylaşırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Telefonunuz en son 11 diy diye hatırlıyorum. Şu an asla güncellemeyin performans sorunları var. Evet bazı buglar, görünümler düzeldi ama gerek yok şu an. Arada bir kötü performans düşüşü oluyor kafasına göre.
Yuuki dedi: Arkadaşlar Beta'dan güncelleme gelmiş güncellesem mi bilemedim. Güncelleyen arkadaşlar sonuçları ve son durumu bu konunun altına paylaşırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Telefonunuz en son 11 diy diye hatırlıyorum. Şu an asla güncellemeyin performans sorunları var. Evet bazı buglar, görünümler düzeldi ama gerek yok şu an. Arada bir kötü performans düşüşü oluyor kafasına göre.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.384 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 20:53 #4 Wi-Fi sorununuz varsa güncelleyin.
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.624 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 20:53 #5 Rtx 3050 kullanıcısı dedi: Telefonunuz ne ben şahsen iPhone 12 ve 13e önermiyorum hele 11e. Genişletmek için tıkla... Telefonum iP11. TeamOFMind dedi: Wi-Fi sorununuz varsa güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Hayır yok o sorunu yaşayan babamın cihazıydı ağ ayarlarını sıfırlamakla sorunu çözmüştük.
Rtx 3050 kullanıcısı dedi: Telefonunuz ne ben şahsen iPhone 12 ve 13e önermiyorum hele 11e. Genişletmek için tıkla... Telefonum iP11. TeamOFMind dedi: Wi-Fi sorununuz varsa güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Hayır yok o sorunu yaşayan babamın cihazıydı ağ ayarlarını sıfırlamakla sorunu çözmüştük.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.384 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 20:55 #6 11 ise yapmayın, biraz bekleyin veya 18'de kalın derim.
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.624 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 21:02 #7 TeamOFMind dedi: 11 ise yapmayın, biraz bekleyin veya 18'de kalın derim. Genişletmek için tıkla... Peki cihazın iOS sürümü 26.0
TeamOFMind dedi: 11 ise yapmayın, biraz bekleyin veya 18'de kalın derim. Genişletmek için tıkla... Peki cihazın iOS sürümü 26.0
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.384 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 21:16 #8 Tamam o zaman, deneyin. Sonuçları bizimle paylaşın.
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.624 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 21:16 #9 TeamOFMind dedi: Tamam o zaman, deneyin. Sonuçları bizimle paylaşın. Genişletmek için tıkla... Sanırım yine dayanamayıp öyle yapacağım bekleyin. Arkadaşlar anlık olarak cihaz güncel. Benim telefonum için güncelleme herhangi bir sorun yaşatmadı. Yardımcı olan ilgilenen arkadaşlara teşekkürler. Buyrun. Dosya Ekleri IMG_0495.png 54,5 KB · Görüntüleme: 14 Son düzenleme: Pazartesi 22:31
TeamOFMind dedi: Tamam o zaman, deneyin. Sonuçları bizimle paylaşın. Genişletmek için tıkla... Sanırım yine dayanamayıp öyle yapacağım bekleyin. Arkadaşlar anlık olarak cihaz güncel. Benim telefonum için güncelleme herhangi bir sorun yaşatmadı. Yardımcı olan ilgilenen arkadaşlara teşekkürler. Buyrun.