iOS 26 beklenilen performansı vermiyor

keremmik78

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, biliyorsunuz ki iOS 26 artık ülkemize ve dünyadaki Apple cihazlara geldi çok büyük bir hevesle yükledim ancak bir hayal kırıklığına uğradım. IPad'e, IPhone'a her ikisine de yükledim. Uygulama içi gezinmelerde belirgin bir sorun yok ancak ara yüzden en azından benim cihazlarımda takılmalar mevcut. Cihazların yeni olmasına rağmen takılma sorununu boş verin 1.5 - 2 saatte pil %80'den %55'e indi, pil sağlığım yüksek olduğu halde. Görsel açıdan çok iyi olsa da daha çok geliştirilmesi gerek. Yüklemeyi düşünen varsa bir okuyun derim.

Yeni yüklediğiniz için yavaş yavaş oturuyor dostum haliyle pilinizin hızlı düşmesi normal.

Siz öyle böyle oldu şöyle durum var diyorsunuz. Bizde niye olmadı olmuyor hocam? Senin bahsettiğin durumla benim kullandığım cihazın uzaktan yakından alakası yok. iPhone 11 kullanıcısıyım 26'nın betasından beri cihazı güncel tutuyorum. Bir kere çok hoş tasarımı var ve görsel olarak çok canlı duruyor benim açımdan. Liquid Glass'ın ayrı bir havası var bu da bir gerçek. Pil konusunda da hiç üzmedi yalan konuşmaya gerek yok neyse o benim cihazıma tam performans gösteriyor hiç üzücü bir durum olmadı. Takılması kasması donması onlarla gram alakam yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…