Merhaba, iOS 26 beta 9 sürümünü indirip 2 gündür kullanmış bulunmaktayım. 14 Pro Max cihazımda kullanıyorum ve yaşadığım sorunları söylemek istedim.
İlk yaşadığım problem üstteki gibi (ben açtım Reddit konusunu) şeffaf ikonların birisinin koyu olarak gözükmesi. Çok nadiren olsa da sonuçta bir bug.
İkinci problem ise telefonumda duvar kâğıdı veya ikonları değiştireyim derken telefon deli gibi ısınıyor ve kasıyor. Aynı zamanda pil su gibi akıyor...
Bu problemin neden kaynaklandığını hiç bilmiyorum ama beta 1'den beri yaşanan bir sorun.
Üçüncü problem ise iOS 26 beta 1'den beridir telefonu yeniden başlatınca uzun süre toparlanmasını beklemem gerekiyor, eskisi gibi stabilite yok.
Hocam sonuç olarak bu bir "Beta" sürüm. Bunlar çok doğal. Betalar bu tarz sorunların bulunması ve giderilmesi için var zaten. Eğer öyle bir şey varsa Apple'a geribildirim gönderin ve kararlı sürümün geliştirilmesine katkı sağlayın.
Hocam sonuç olarak bu bir "Beta" sürüm. Bunlar çok doğal. Betalar bu tarz sorunların bulunması ve giderilmesi için var zaten. Eğer öyle bir şey varsa Apple'a geribildirim gönderin ve kararlı sürümün geliştirilmesine katkı sağlayın.
Ben de zaten insanların yaşanan hatadan haberi olması ve bunu ana sürümde görmek istemediğim için paylaştım.
“Bunlar doğal” demişsiniz de ben aksini mi söyledim? Böyle şeyler insanın çok sinirini hoplatıyor. AMD ile yaşadığım sorunlara “NVIDIA’da da var” demek gibi bir şey bu. NVIDIA’ya laf etmişim gibi