XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.248 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #1 15 Pro Max cihazım var indirmek istiyorum da nereden indirebilirim? Beta güncellemelerinde gözükmüyor.
15 Pro Max cihazım var indirmek istiyorum da nereden indirebilirim? Beta güncellemelerinde gözükmüyor.
kadirbgcii Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 878 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #2 Hocam hiç önerilmez IP 16 Pro larda vs. bile kasmalar takılmalar oluyormuş bence yapmayın.
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 25 Yer İstanbul 10 Haziran 2025 #3 Geliştirici hesabına sahip olmalısınız şu an. Public Beta Temmuz'da yayınlanacak.
XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.248 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #4 Shinoa dedi: Geliştirici hesabına sahip olmalısınız şu an. Public beta Temmuz'da yayınlanacak. Genişletmek için tıkla... Anladım. kadirbgcii dedi: Hocam hiç önerilmez IP 16 Pro larda vs. bile kasmalar takılmalar oluyormuş bence yapmayın. Genişletmek için tıkla... Evet ben sadece herkese gelmiş bana neden gelmedi diye onun için konu açtım.
Shinoa dedi: Geliştirici hesabına sahip olmalısınız şu an. Public beta Temmuz'da yayınlanacak. Genişletmek için tıkla... Anladım. kadirbgcii dedi: Hocam hiç önerilmez IP 16 Pro larda vs. bile kasmalar takılmalar oluyormuş bence yapmayın. Genişletmek için tıkla... Evet ben sadece herkese gelmiş bana neden gelmedi diye onun için konu açtım.
kadirbgcii Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 878 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #5 XaresL dedi: Evet ben sadece herkese gelmiş bana neden gelmedi diye onun için konu açtım. Genişletmek için tıkla... Hocam aktif olarak bende hala yok.
XaresL dedi: Evet ben sadece herkese gelmiş bana neden gelmedi diye onun için konu açtım. Genişletmek için tıkla... Hocam aktif olarak bende hala yok.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 10 Haziran 2025 #6 Gelistirici hesabina gerek yok. Yazilim Guncelleme ekranindan acabilirsiniz.