IOS 26 Beta ne zaman gelecek?

Daha fazla  
Bugün tanıtılan iOS 26 çok hoşuma gitti ve kullanmak istiyorum. Beta sürümü ne zaman indirilebilecek ve betaya geçtikten sonra tekrar iOS 18.5'e dönmek istersem, nasıl dönebilirim?

Bugün tanıtılan iOS 26 çok hoşuma gitti ve kullanmak istiyorum. Beta sürümü ne zaman indirilebilecek ve betaya geçtikten sonra tekrar iOS 18.5'e dönmek istersem, nasıl dönebilirim?
Birazdan indirilebilir olacak. Aygıtınızı yedekleyin, eski sürüme dönmek isterseniz Apple Aygıtları yada Finder programları üzerinden sıfırdan firmware atmanız gerekecek çünkü.

https://beta.apple.com/ bu siteden indirmeyi yapacaksınız. Bu site aktif olduğu gibi kayıt olup ayarlar>genel>yazılım güncelleme kısmından iOS 26 Developer Beta seçip yükleyin.

iCloud yedeklemesi tek başına yeterli olmaz bu arada bilgisayar şart eski sürüme dönmek için. Fakat verileri kurtarmak için pc şart değil.

iCloud yedeklemesi tek başına yeterli olmaz bu arada bilgisayar şart eski sürüme dönmek için. Fakat verileri kurtarmak için pc şart değil.
Betada sorunlar çıkarsa telefonu iOS 18.5'e hiçbir şey değişmeden birebir döndürebilir miyim? Bunun için iTunes ile bilgisayara yedeklemem gerekiyorsa onu da yaparım.

Nasıl döndürebileceğinizi buldunuz mu? Veya kurdunuz mu?
Sanırım ReiBoot ile veri kaybı olmadan geri dönülebiliyor fakat ben garantiye almak için iMazing ile bilgisayara yedek alıyorum. Yedekleme tamamlanınca iOS 26 Beta sürümüne geçiş yapacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı