Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 10 Haziran 2025 #11 Akıcılık nasıl? Hangi cihaza kurdunuz?
Zenvoy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 1.280 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #12 szep dedi: Yükleyen var mı? Akıcılık nasıl? Ben yükledim sorusu olan varsa alabilirim. Genişletmek için tıkla... Şu anda aşırı bir kasma ve donma problemi var siz böyle bir şey yaşadınız mı?
szep dedi: Yükleyen var mı? Akıcılık nasıl? Ben yükledim sorusu olan varsa alabilirim. Genişletmek için tıkla... Şu anda aşırı bir kasma ve donma problemi var siz böyle bir şey yaşadınız mı?
Z-Boy Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 2 10 Haziran 2025 #13 Zenvoy dedi: Şu anda aşırı bir kasma ve donma problemi var siz böyle bir şey yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... evet bende de var hatta güncelleştirmeleri denetleyemiyor hatası da alıyorum umarım bi kaç güne nispeten kararlı bi sürüm yayınlarlar
Zenvoy dedi: Şu anda aşırı bir kasma ve donma problemi var siz böyle bir şey yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... evet bende de var hatta güncelleştirmeleri denetleyemiyor hatası da alıyorum umarım bi kaç güne nispeten kararlı bi sürüm yayınlarlar
Zenvoy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 1.280 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #14 Z-Boy dedi: evet bende de var hatta güncelleştirmeleri denetleyemiyor hatası da alıyorum umarım bi kaç güne nispeten kararlı bi sürüm yayınlarlar Genişletmek için tıkla... Ben iOS 18.5'e geri dönmeye karar verdim bu sorunlardan dolayı. Tam sürüm çıkana kadar bekleyeceğim sanırım.
Z-Boy dedi: evet bende de var hatta güncelleştirmeleri denetleyemiyor hatası da alıyorum umarım bi kaç güne nispeten kararlı bi sürüm yayınlarlar Genişletmek için tıkla... Ben iOS 18.5'e geri dönmeye karar verdim bu sorunlardan dolayı. Tam sürüm çıkana kadar bekleyeceğim sanırım.
koray105 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 3.575 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600, GTX 1060, 16 GB RAM, MSI X370 GAMING Pro Carbon. Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #15 Kimseye kurmasını önermem kasıyor
S szep Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 761 Çözümler 1 10 Haziran 2025 #16 Zenvoy dedi: Şu anda aşırı bir kasma ve donma problemi var siz böyle bir şey yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet, yaşıyorum. 17 ve 18'de ilk Developer betalarda bu kadar kasmıyordu ama yeni animasyonlardan dolayı gayet normal. Bir de pili aşırı tüketiyor, öyle böyle değil. 11-12 saat ekran süresi veren telefon 3 saati zor çıkarıyor.
Zenvoy dedi: Şu anda aşırı bir kasma ve donma problemi var siz böyle bir şey yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet, yaşıyorum. 17 ve 18'de ilk Developer betalarda bu kadar kasmıyordu ama yeni animasyonlardan dolayı gayet normal. Bir de pili aşırı tüketiyor, öyle böyle değil. 11-12 saat ekran süresi veren telefon 3 saati zor çıkarıyor.
Ali Kutay Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 457 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #17 Sizde hangi telefon var kasma olayları hangi modellerde oluyor bende iPhone 15 Pro Max var olur mu bende kasma sorunu.
Sizde hangi telefon var kasma olayları hangi modellerde oluyor bende iPhone 15 Pro Max var olur mu bende kasma sorunu.
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.820 Makaleler 3 Çözümler 9 10 Haziran 2025 #18 Eğer geliştirici falan değilseniz beta kurmak çok saçma hele ki bu kadar erken bir sürümü kurmak daha da saçma.
Eğer geliştirici falan değilseniz beta kurmak çok saçma hele ki bu kadar erken bir sürümü kurmak daha da saçma.
dark12side Megapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #19 Kesinlikle tavsiye etmiyorum aşırı kasıyor.
talentist Yoctopat Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #20 Z-Boy dedi: evet bende de var hatta güncelleştirmeleri denetleyemiyor hatası da alıyorum umarım bi kaç güne nispeten kararlı bi sürüm yayınlarlar Genişletmek için tıkla... Bende de o hata var, sonraki gelen guncellemeyi nasil alacagiz ki? Guncelleme denetlenmiyor.
Z-Boy dedi: evet bende de var hatta güncelleştirmeleri denetleyemiyor hatası da alıyorum umarım bi kaç güne nispeten kararlı bi sürüm yayınlarlar Genişletmek için tıkla... Bende de o hata var, sonraki gelen guncellemeyi nasil alacagiz ki? Guncelleme denetlenmiyor.