iOS 26 beta yükledikten sonra veri kaybı olmadan geri dönülebilir mi?

emirturker000071

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, iOS 26'yı yüklemek istiyorum. Yüklediğim zaman veri kaybı olmadan eski sürüme geri dönebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim bir iPhone 11 im var ve bu gece iOS 26 yüklemek hatasında bulundum. Bataryamı tanımadı. Sürekli kendi kendine açılıp kapanma sorunu yaşadım. Cihaz dondu ve ısındı. Sorun eğer telefonumun eski olmasından kaynaklanıyorsa bilemiyorum fakat riske atmayın derim. İOS 18.5 i geri yüklerken de birkaç sorun yaşadım epey uğraştırdı.

Asıl soruya cevap vermemişim, bende iCloud yedeği olduğu için veri kaybı olmadı ancak WhatsApp sohbetlerim gitti tabii.

Geri dönüşü nasıl yaptınız? Eski sürüme

Geri dönüşü nasıl yaptınız? Eski sürüme
Ben Apple Aygıtları uygulaması üzerinden yaptım, telefonu kurtarma moduna alıp bağladıktan sonra güncelle ve geri yükle gibi bir seçenek var ona bastığınızda uzunca bi sürecin ardından yükleniyor. Ancak ben şöyle bi sorun yaşadım. İzah edeyim, yazılım geri yüklenirken önce bilgisayara indiriyor yazılımı ardından telefona yüklüyor ve bu süreç uzun sürüyor tabi. Telefon bu sürede bazen kurtarma modundan çıkıp açıldı, telefonu kapatıp tekrar kurtarma moduna alınca apple aygıtları uygulaması tanıyor zaten, bu aygıt için yazılım indiriliyor diyor. Bi kaç kez bu süreci tekrarladığınızda bitiyor.

Arkadaşlar merhaba, iOS 26'yı yüklemek istiyorum. Yüklediğim zaman veri kaybı olmadan eski sürüme geri dönebilir miyim?

Geri dönüşte sorun yaşayan, dönüşte IOS'un güncel yedeğini görmediğini söyleyenler vardı. Hiç yüklememek en mantıklısı zaten şu an geçilecek halde değil iOS 26. Sıkıntılı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…