iOS 26 deneyenler memnun mu?

16 Pro. Developer betasından beri kullanıyorum. Arayüzü çok beğendim. İlk çıktığında deliler gibi kasıyordu ve ısınıyordu cihaz. Developer sürümünden beri kullandığım için gelişimi çok net şekilde görebiliyorum. Memnunum ancak güncellemelerle daha da düzelir gibi geldi bana.

14 Pro Max cihazına yüklemiştim. İlk yüklediğimde korkunç seviyede kastı gerçekten telefonumun ilk kez kastığını dün gördüm diyebilirim. Bu kasmalar zaman geçtikçe bitti ve normale döndü ancak pil konusunda aynı şeyi söyleyemem beta sürecindeyken de biraz kullanmış biri olarak pili aşırı seviyede tüketiyor.

15 Pro ve 16 Pro Max cihazlarıma yükledim, genel olarak bir sorun görmedim. Kasma, bug vb. problemler yok. Tasarım açısından da gayet hoşuma gitti.

15 pro ile kullanıyorum gayet akıcı. İlk kurulumdan sonra ısınma ve hafif kasmalar bir süre normal. Sonrasında animasyon hızları kamera arayüzü vs hoş kullanışlı.

Ben tasarım olarak beğenemedim. Heryeri şeffaf yapabilmek için özenle uğraşmışlar gibi duruyor bir türlü alışmadı gözüm. Kamera uygulamasının simgesi de xiaomi havası verdi bana ben hiçbir yanını beğenmedim malesef :/

16e den geçtim garip
bir sekılde pil daha iyi gidiyor.Uyarlananilir güç modunu açtım.

iPhone 15'e indirdim şarjım daha çabuk bitiyor gibime geldi pil sağlığım %100 cihaz 5 günlük.

iPhone 11 iOS 18.6.2'den sonra beta sürümünü yükledim performans kaybı olmadı. Telefon dün geceden beridir iOS 26'da güncel. Hiçbir şekilde ısınma kasma donması gibi problemler yok. Pil konusunda iyileştirmeler kesinlikle var. Liquid glass apple'a çok hoş olmuş ben beğendim. Çoğu kullanıcı beğenmemiş bence çok güzel olmuş. Beta kullanmış olsaydınız alışırdınız diye düşünüyorum. Cihazı bitirecek bir güncelleme değil abartmayın lütfen a dan z ye tam performans gösteriyor işin doğrusu benim cihazım için artısı çok oldu.

Aslında o kamera simgesi ios 7 öncesine çok benziyor. Modernize olmuş hali gibi.

iPhone 15'e indirdim şarjım daha çabuk bitiyor gibime geldi pil sağlığım %100 cihaz 5 günlük.
Pil bence de daha hızlı bitiyor ama 1-2 gün indeksleme için zaman vermek lazım.

Aslında o kamera simgesi ios 7 öncesine çok benziyor. Modernize olmuş hali gibi.

Pil bence de daha hızlı bitiyor ama 1-2 gün indeksleme için zaman vermek lazım.
Evet aslında kamera simgesi ios 7 öncesine benziyor ama gözümüz zamanla buna alışmış

Pil konusunda da aynı fikirdeyim indekslemeye zaman vermek lazım normalde saat 10:14 de ortalama %15 kullanım olurken şuanda %34 aşırı bir artış var ama yazılım güncellemesi vs. olduğu için normaldir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…