iOS 26 deneyenler memnun mu?

Güncelleme olarak söyleyeyim, dayanamayıp bende kurdum. Ve bahsedilen kadar kasma/donma yaşamadım fakat Face ID ile kilit açarken arada bir bug oluşuyor okumamış gibi tekrar okumak istiyor. Pil tarafında da sanki bana daha iyi gibi geldi ama net değil. Kısaca ortalama bir güncelleme olmuş.

iOS 26 kullanıma sunuldu. Kullananlar memnun mu? Güncellemeyenler güncellemeli mi? iPhone 14 kullanıcısıyım ve ne yapacağım konusunda kararsızım.
Şu anda iPhone 13'ümde aktif olarak kurulu genel olarak temayı beğenmesemde gerçekte deneyince biraz ısındım ancak ilk güncelleme olduğu için şarj çok azcık daha hızlı gidiyor ama ekstrem bir yok o farkı sağlayanlar da şu telefonu kökten kapatıp açtığınızda bir anda %10 %20 azabiliyor,yeni tema eklediğiniz düzenlediğiniz zaman anlık olarak %2 gidebiliyor yada animasyon eklenmiş uygulamalarını kullandığınız zaman şarj daha hızlı gidiyor ancak onun dışında kasma donma ısınma ve bataryada büyük farklar yok tekrar olsa günceller miyim derseniz hayır biraz bekler düzeldikten sonra iyice optimize edilmişken indirirdim genel olarak fena değil.

Ayrıca ekleme yapayım İOS26 yükleyen ben ve çevrem daha hızlı olduğunu farkettik animasyon kaynaklı mıdır bilemem ancak mesaj gidişleri uygulama geçişleri gibi şeyler daha hızlı tek yavaş olduğu süreç günceleme ilk bittiği andı o kadar.

Benimde beğenmediğim tek nokta tema oldu zaten. Onun haricinde zaten pekte kurcalamadım ne var ne yok diye.

Ben pek beğenmeyeceğimi düşünmeme rağmen azönce yükledim bu sebeple pil hakkında yorum yapmayacağım cihaz 16 Pro benim çok hoşuma gitti her şeyiyle Safari biraz kafa karıştırıcı ona da alışılır diye düşünüyorum klavye olsun kamera olsun her şeyiyle beğendim şu anda cihazımda kasma donma yok 2-3gün sonra pil performansınıda yazarım.

Çok ısınıyor diyorlar doğru mu?

Iphone 14 kullanıyorum WOW kelime oyunu oynarken kasıyor çok saçma

İphone 16 pro kurdum. Akıcılık olarak çok hoşuma gitti.

Kullanmasi gayet eglenceli ben beta 2'den beri kullaniyorum en duzgun iOS surumlerinden biri.

11 Pro Max'e kurulmalı mı sizce? Pil 88 ve yan sanayi pil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…